Masajul picioarelor acasa – avantaje pentru sanatate

Tehnicile de masare existente astazi se intrec prin beneficiile deosebite care se resimt la nivelul organismului. Exista dispozitive care sunt special concepute pentru a masa eficient zone tinta ale corpului, iar din randul acestora fotoliile si scaunele de masaj revolutioneaza conceptul de relaxare. Pentru cei care lucreaza in picioare, iar programul de lucru este unul destul de extins, cu norma intreaga, un masaj eficient in zona picioarelor este esential pentru sanatate.

Bineinteles, efectele acestor masaje se vor resimti nu doar la nivelul lor, ci a intregului organism. In functie de programul selectat, beneficiati de o masare profunda, eficienta prin tehnicile moderne inglobate de modelul din dotare. In conditiile in care nu dispuneti de un astfel de echipament, in randurile urmatoare va invitam sa descoperiti cateva dintre beneficiile masajelor pentru picioare, respectiv asupra intregului corp.

Masajul picioarelor, o adevarata terapie pentru trup si suflet

Recomandam sesiunile de terapie prin masaj, cu accent asupra zonei picioarelor pentru o relaxare de efect, dar si stimularea organelor interne.

Picioarele au nevoie de rasfat dupa o zi de umblatura sau de stat pur si simplu in picioare. Un job care vine la pachet cu asta e destul de epuizant, de obicei cu efecte asupra sanatatii fizice. Restabiliti echilibrul fizic prin terapia cu masaj. Iata care sunt efectele celor realizate cu ajutorul fotoliilor by Masatto pe care le regasiti pe site-ul nostru, dar si in showroom-urile din tara.

In functie de buget va puteti orienta spre conceptele recent lansate sau spre promotiile pe care le avem pe site. Masajul picioarelor vizeaza indeosebi stimularea centrilor nervosi din talpa, dar nu numai.

  • Tehnologia 3D

Aceasta sta la baza aparaturii de masaj ultra moderna, in completarea sa venind in prezent sistemul 4D. Actioneaza eficient asupra talpilor si a gleznelor, prin stimularea centrilor nervosi.

Reduceti din efectele nedorite pe care durerile de picioarele cauzate de incaltamintea nepotrivita, spre exemplu, le pot cauza, cu ajutorul acestei tehnologii. Talpile sunt centrul de stabilitate al corpului, astfel ca necesita toata atentia.

Asigura o mai buna functionare a organelor interne, ajutand la imbunatatirea circulatiei sanguine. In acest mod, intregul corp se bucura de echilibrul necesar pentru a functiona optim, pentru ca prin sange sunt transporatate substantele nutritive, anticorpii si oxigenul.

  • Sistemele de incalzire

Exista modele care inglobeaza sisteme de incalzire, intocmai in ideea de a intregi experientele de masaj. In functie de nivelul suportat, fiecare isi poate personaliza un program care sa ii ofere experiente terapeutice optime. Fotoliile noastre vin in dotare cu telecomanda si butoane smart incorporate, care fac totul mai simplu si eficient.

  • Functii suplimentare: role de masaj

Rolele de masaj sunt cele care transforma aceste sesiuni in sedinte de reflexoterapie cu impact asupra fizicului si psihicului. De aemenea sustin circulatia optima a sangelui, astfel ca picioarele sa sustina cu succes greutatea corpului, fara a cauza probleme de sanatate. Actiunea lor este reflectata asupra unor puncte cheie ale talpilor, acolo unde se acumuleaza in mod deosebit tensiunea.

Reglarea intensitatii cu care rolele efectueaza masajul talpilor este un beneficiu al fotoliilor noastre. In acest fel fiecare poate regla o valoare care nu creeaza disconfort.

Reflexoterapia este o recomandare pentru o sanatate optima. Masajul stimuleaza organele actionand asupra unor puncte reflexe binecunoscute. Ajuta la eliminarea toxinelor care s-au instalat la nivelul unui organ sau a mai multora, dupa caz.

Pernele de aer de altfel indeplinesc un rol important in cazul calcaielor pentru care exista posibilitatea de reglare a intensitatii in mai multe trepte.

Descoperiti si celelalte beneficii, respectiv functii pe care le inglobeaza fotoliile noastre si care pot ajuta la masarea eficienta a picioarelor, pe masatto.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *