Noile tehnologii de masaj inglobate de fotoliile lansate in ultimii ani au reusit sa cucereasca atentia deplina a romanilor. Fiecare an vine cu noi lansari, deci cu noi optiuni privind sesiunile de relaxare. Un nou model ATLAS este in atentia noastra in aceasta perioada, un fotoliu care promite sa redea sedintele de masaj din cadrul saloanelor si centrelor SPA, insa la un cu totul alt nivel.

Revolutionar prin tehnologiile de masaj cu care este dotat, ATLAS Home Delux Robostic cu incalzire este cel care promite sa transforme fiecare experienta de masaj in ceva inedit, imbunatatind constant starea de sanatate a celor ce efectueaza in mod regulat sedinte.

Recomandam acest model indeosebi celor care urmaresc ameliorarea durerilor experimentate in zona calcaielor, a spatelui, in cea lombara, a gatului, precum si a muschilor fesieri. Masajul realizat prin prindere si masare este cel care imbunatateste experientele de reflexoterapie.

ATLAS Home Delux Robostic

Modelul a fost gandit in asa fel incat sa ocupe un spatiu minimalist in locuinta si vine si cu avantajul ca inglobeaza functia Zero Gravity. Se prezinta sub un design destul de sofisticat, in sensul ca fiecare sesiune de masaj cunoaste mereu alte culme ale relaxarii datorita acestuia. Ca urmare a masarii in pozitia gravitate zero, calitatea somnului este insemnat imbunatatita. Masajul este realizat in profunzime, dispozitivele inglobate in fotoliu sunt in sincron cu forma corpului uman, adaptate dupa fiecare conformatie. Recomandam acest fotoliu pentru eficienta de care da dovada in eliminarea oboselii. Constituie o solutie si in ceea ce priveste recuperarea psihicului si a fizicului.

Il recomandam atat pentru utilizarea individuala, cat si pentru familii. Efectueaza masarea celor 12 meridiane ale corpului omenesc, datorita functiilor performante din dotare. Efecte benefice se resimt in ceea ce priveste circulatia sangelui. Sanatatea corpului este imbunatatita, iar efectele se resimt din cap pana in picioare. Pentru ca starea de echilibru a organismului este optima, sansele de imbolnavire scad considerabil.

  • Beneficiile sesiunilor de masaj cu ATLAS Home Deluxe

Motivele pentru care va veti indragosti de acest fotoliu sunt numeroase. Unii clienti il prefera pentru ca inglobeaza functia de incalzire, ale carei beneficii sunt de asemenea considerabile. Scopul acesteia este de a calma zonele dureroase ale corpului, de a ameliora durerile de spate, de a elimina tensiunea acumulata in muschi, restabilind totodata si circulatia sanatoasa. Tonusul muscular este de asemenea imbunatatit prin sesiunile zilnice de masaj.

Alte beneficii de care va veti bucura daca vei urma un program constant de masare sunt reducerea ritmului cardiac (potrivit pentru cei care se confrunta cu probleme de inima), inducerea starii de bine, calmarea stresului fizic si psihic.

Functia de stretching este un alt motiv pentru care un astfel de fotoliu trebuie sa devina parte din decorul sufrageriei. Efectueaza simultan intinderi ale corpului, timp in care rola principala din dotare se deplaseaza de-a lungul coloanei vertebrale, intr-un mod inedit. Realizeaza retractia umerilor in timp ce impinge partea inferioara a corpului in mod paralel.

Fotoliul foloseste perne multistrat, de aer, care fac ca sesiunile de masaj sa fie cu atat mai confortabile. Sistemul de airbag-uri maseaza cu delicatete talia, umerii, picioarele si sezutul. Masajul este mai intens, deci elimina mai eficient oboseala, relaxand toate grupele de muschi asupra carora actioneaza.

Va invitam in magazinul nostru online – www.Masatto.ro, sau intr-unul din showroom-uri pentru a descoperi mai multe despre modelul ATLAS Home Deluxe cu incalzire, respectiv pentru a-l testa. Astfel va veti convinge ca este exact ceea ce aveti nevoie, o modalitate de relaxare inedita, dar si o cale la indemana pentru a va mentine sanatatea.