Masajul poate fi o reala terapie pentru trup si suflet. Iti imbunatateste implicit starea psihica si te face sa vezi viata cu alti ochi. Pentru ca atunci cand esti relaxat, simti ca poti cuceri lumea, nimic nu iti sta in cale, esti energic. Masatto a creat aceasta lume a relaxarii, disponibila pentru oricine doreste sa descopere cum tehnologia moderna este pusa in slujba noastra, maseaza, relaxeaza si revitalizeaza.

Sa vedem insa cateva dintre miturile legate de fotoliile de masaj, aspecte pe care un necunoscator le poate transforma intr-o bariera intre decizia de a incerca si a investi in fotolii de masaj si starea sa de zen obtinuta atat de rapid.

Fotoliile de masaj sunt greu de setat

Desigur ca sunt complexe si asta poate fi automat si o grija legata de cum va veti descurca sa setati ce trebuie. Va spunem doar atat:

  • Controlul rapid si usor cu pad-ul ce dispune de touchscreen. Exista si aplicatie mobila ce poate fi instalata, deci este posibil controlul prin telefon.
  • Exista programe automate.
  • Oferim asistenta profesionala pre si post vanzare. In showroom, cand veti testa in prealabil un anumit fotoliu, veti primi din partea consultantilor Masatto si o lectie despre cum pot fi setate programele.

Masajele sunt superficiale, cu actiune locala

Masajele sunt benefice mai ales daca sunt o tehnica bine aleasa. Actiunea masajelor nu este locala. Fotoliile de masaj by Masatto sunt complexe si pot masa tot corpul din cap pana in picioare: includ perne de aer ce se comprima, sistem de incalzire mai ales la spate, role ceramice ce maseaza peste tot. Sunt incluse sisteme speciale, patentate, ce maseaza inclusiv gambele si talpile.

De cele mai multe ori durerile sunt locale, la nivelul spatelui, lombar sau cervical. Ei bine, gratie sistemelor integrate, va puteti bucura de masaj special pentru anumite zone – program terapeutic neck&shoulders, back&spine – spate si coloana. Iar acestea sunt doar cateva optiuni dintre care puteti alege!

Costa prea mult

Sa gandim pe termen lung. Costurile vor fi amortizate in scurt timp, probabil cel mult in 2 ani. Investitia este cu atat mai rezonabila, cu cat mai multi membri din familie vor folosi fotoliul in cauza. Scaneaza corpul si maseaza precis, astfel ca sesiunile de masaj sunt diferite, cu programe personalizate dupa preferinte si nevoi.

Costurile sunt rezonabile mai ales daca ne gandim la sedintele de masaj pe care in mod repetat le urmati. Durerile de spate sunt tratate cu masaje profesionale, iar rezultatele vin dupa sedinte bune, nu doar 2 sau 3. In plus, o data starnite, astfel de dureri reapar. Terapia de preventie si de mentinere a starii de bine va trimite din nou la maseur. Plus tot deranjul, traseul, timpul si energia pe care le consumati cand planficati sedinte de masaj la salon, costurile unui fotoliu de masaj sunt mai mult decat rezonabile.

Masatto este oricand locul in care puteti testa ce inseamna relaxarea. Nu veti crede, dar va puteti convinge si singuri! Programati testarea fotoliului dorit acum!

Showroom Bucuresti – Erou Iancu Nicolae 97.