Colectia Masatto este generoasa din punct de vedere al numarului si tipurilor de fotolii, cracteristici si culori.  O noua colectie de fotolii de masaj este pregatita pentru 2020-2021. Alte 8 noi modele  asteapta sa se faca cunoscute in randul doritorilor. Fiecare in felul sau spectaculos, cu functii incantatoare, programe complexe de masare. Care sa fie al tau?

Alegerea poate fi una grea, dar suntem aici pentru tine! Intelegem cat de diferiti suntem si cum nevoile noastre sunt de asemenea diferite.

Asistenta de top pentru fiecare client

Atat inainte de a alege, cat si dupa ce a fost achizitionat orice tip de fotoliu de masaj, echipa Masatto este disponibila pentru a oferi clientilor tot suportul necesar. Desigur ca o parere in plus conteaza de fiecare data. Mai cu seama cand aceasta vine din partea celui care cunoaste in amanunt tot ce tine de tehnologia din spatele acestor fotolii.

In functie de dotarile fiecarui tip de fotoliu putem recomanda doritorilor pe cel care corespunde cu nevoile fiecaruia. Toate au la baza tehnologia moderna, de ultima generatie si au caracteristici comune, insa in egala masura fiecare in parte are si ceva aparte, unic, pentru nevoia ta specifica.

Dominus – include mecanismul de masare 4 D. In plus, in timpul masajelor emana ioni negativi la nivelul capului, purificand aerul.

Polaris – include mecanism de masare 3D, cu 6 role ceramice.

Zeta – include si programe pentru masarea talpilor. Stimularea centrilor nervosi ce corespund organelor interne este un program reflexoterapeutic fara egal.

Vega si Maia includ si incalzire in zona gambelor si a coloanei.

Trebuie spus ca experienta la Masatto este una de top. Mizam pe o vanzare consultativa, dar si pe echipa noastra de suport dupa achizitie. In functie de ce isi doreste fiecare, un fotoliu de masaj care poate aplica tehnici anume, ce concentreaza metode de masare mai complexe pentru o anumita zona a corpului noi iti vom recomanda o varianta premium sau luxury, fara cusur.

Testare gratuita in showroom sau la tine acasa!

Consideram ca nimic nu se compara cu testul practic. Este cel care demonstreaza, dincolo de cuvinte, ceea ce poate sa faca in fapt un sistem complex precum cele pe care fotoliile by Masatto le includ. Cum poate un doritor sa beneficieze de testare grauita:

  • Cu programare in showroom. Pentru cei care ne stiu deja, toate cele 6 locatii la nivel national va asteapta cu portile deschise. Asteptam sa ne treaca pragul cei care isi doresc sa vada, sa atinga dar mai ales sa se bucure de o sesiune de masaj in unul din fotoliile Masatto . In Bucuresti, ne gasesti in doua locatii: in zona Plaza Romania (sector 6 – pe strada Costin Nenitescu 14) și în zona de Nord (Pipera – pe strada Erou Iancu Nicolae 97). Pentru programare este suficient doar sa ne sunati la +40 756 478 789.

Rezerva timp pentru a cunoaste fotoliile Masatto

Traim pe fuga, muncim in ritm alert si ne petrecem zilele, lunile si anii in regim fast forward. Este timpul ca propria persoana sa fie pusa pe primul loc. Rezerva timp sa cunosti fotoliile noastre. Fiecare fotoliu vedeta este detaliat in caracteristici tehnice si in cadrul paginii noastre. Poti cere lista de preturi dupa ce te-ai hotarat.

Stim ca timpul este pretios! Dar fotoliul ales te va rasplati inzecit ulterior. Verifica ce spun clientii nostri despre fiecare fotoliu in parte, descopera universul nostru in amanunt si imagineaza-te deja acolo, masat, relaxat si incantat!

Te asteptam in cadrul paginii ê masatto.ro pentru a discuta detaliat despre ce ti-a adus pasii spre aceasta lume a starii de bine, care este nevoia ta reala  si cum  te putem ajuta cu adevarat.