Pentru voi cei care inca va ganditi cat si daca este  rentabil sa investiti intr-un fotoliu de masaj, pentru cei care se gandesc la limite financiare si socotiti ca „e prea scump” sau „nu e momentul acum” trebuie sa sublinem inca o calitate a fotoliilor noastre de masaj. Vorbim despre scanare, despre functia care permite o adaptare perfecta a tehnicilor de masaj pentru fiecare membru al familiei noastre.

Fotoliul by Masatto poate fi potrivit pentru toata familia

Ati auzit vreodata de masaje ca fiind contraindicate cuiva? Acestea au o actiune multipla, complexa asupra organismului. In functie de necesitati, setati programul convenabil. Si aveti de unde. Fiecare tip de fotoliu in parte vine cu un numar vast de programe automate si manuale din care sa alegeti.

Tehnologia scanarii este mai avantajoasa decat ati crede. Inseamna ca masajul ce va urma sa fie adaptat, personalizat in functie de parametrii ce pot face o diferenta:

  • Inaltime
  • Conturul umerilor, bratelor, solduri si gambe
  • Greutate

Rolele din dotare se vor adapta in functie de aceste repere. Stiti cum e cand o haina aparent este masura dumneavoastra, dar de fapt, are nevoie de mici ajustari pentru a fi ca turnata pe corp? Intelegem cat suntem de diferiti si ca uneori atentia catre mici detalii face marea diferenta. De aceea, tehnologia acestor fotolii de masaj permite ajustari totale pentru a masa eficient tot corpul.

Avantaje ale functiei de scanare:

  • Potrivit pentru orice utilizator.
  • Masare de o precizie extraordinara.
  • Posibilitate de a seta masarea intr-un punct fix.
  • Rezultate eficiente. Durerea va fi ameliorata, dat fiind ca masajul va tinti fix spre o anumita grupa de muschi.

Tehnologia aceasta este intalnita la mai toate tipurile de fotolii. Este un contribuit activ la precizia cu care masajul se va desfasura. Mai mult decat atat, din dorinta de a crea fotolii care sa imite perfect mainile pricepute ale maseurilor cu experienta am creat fotolii ce pot fi setate astfel incat functiile acestora sa ofere o experienta desavarsita. Spre exemplu in cazul fotoliului Maia exista si modul special doar pentru doamne. Corpul femeiesc este mai delicat ca cel al barbatilor si necesita stimulare si relaxare prin masaj adaptat ca intensitate.

Facem diferenta cu functia de scanare. Cum?

Pernele de aer ce se comprima „pulseaza” acolo unde trebuie.

Sina de tip SL se aseaza perfect pe coloana, pe toata lungimea acesteia.

Pentru programul neck and shoulders de exemplu curbura liniilor va fi luata in considerare in condiitile in care masajul trebuie sa atinga zona de maxima incordare fizica.

Rolele de masaj de la nivelul talpilor trebuie sa maseze si ele la randul lor cat mai precis, cat mai pe centru.

Asadar, fie ca utilizatorul are 1,5 m sau peste 1,8 m, modul in care este masat trebuie sa faca o diferenta. Este intr-o oarecare masura frustrant sa ocupati locul intr-un astfel de fotoliu si cand sa aveti parte de masaj va dati seama ca rola ce ar trebui sa maseze gatul este mai sus sau mai jos. De aceea, Masatto a creat fotolii de masaj ce tin cont de toate detaliile.

Tehnologia nu se interpune intre oameni si servicii, ci vine sa inlocuiasca cu succes terapeutii, care adesea sunt conditionati de timp, ore, program, locatie, numar de programari per zi. Va invitam sa investiti in propria stare de bine, fara sa mai fiti vreodata conditionati de ceva anume. Cu atat mai mult, cu cat daca un fotoliu de masaj va fi folosit zilnic de toti membrii familiei, economisiti consistent fata de cat ati plati pentru un maseur la fiecare sedinta de masaj.

„Scanati” ofertele noastre in cadrul paginii I masatto.ro.