Investesti in propria stare de bine si nu numai. Sa ai un fotoliu de masaj la tine acasa inseamna sa optimizezi si costuri si timp privind eventuale sedinte programate. Starea ta de bine vine ca urmare a unor decizii intelepte pe care le iei.

Fotoliile Masatto au, in functie de modelul ales, diverse programe ce pot fi setate. Din acestea multe sunt automate, unele permit setari manuale. Pentru ca nimic nu se compara cu experienta unui masaj desavarsit, iar acesta trebuie sa fie adaptat starii tale si nevoilor tale.

Seteaza ce iti place!

Fiecare tip de fotoliu are un numar de programe – daca la Atlas spre exemplu vorbim de 9 astfel de programe automate, la Sirius sunt 8, iar Elektra are 4, insa terapeutice.

Ce poti seta: durata, intensitate, masajul full body sau doar pentru o anumita zona a corpului, reluarea programului, scanarea ocupantului. La Sirius poti seta un program special pentru doamne. Poti seta si incalzirea pornita sau nu.

In schimb, cand vorbim despre Dominus, pentru ca este modelul nostru star premium, de lux, unul din cel mai complexe tipuri, discutam de 12 programe automate. Acestea pot fi rand pe rand configurate si manual.

Sute de setari, multiple oportunitati sa te relaxezi in cel mai profund mod cu putinta.

Cum controlezi programele

Tehnologia din spatele fotoliilor Masatto este una complexa, insa adusa la indemana utilizatorului astfel incat acesta sa isi optimizeze timpii de masare. Controlul acestor programe va fi realizat prin telecomanda. Aceasta troneaza pe unul din brate; ai astfel acces facil oricand la aceasta, fara sa intrerupi masajul sau fara sa te misti din pozitia ta confortabila.

O alta varianta de acces la controlul programelor este prin aplicatia mobila. Mai ales pentru generatia actuala, pentru omul modern al zilelor noastre, este cu atat mai simplu si util ca o aplicatie instalata pe smartphone sa permita controlul setarilor. Fii mereu conectat, rezolva diverse task-uri sau pur si simplu delecteaza-te cu device-ul mobil in timp ce, in cateva secunde de setari, alegi si tipul de masaj dorit.

Ce poti alege: timpul, viteza si intensitatea.

Tip de masaj manual: tehnici precum framantare, presare, bataie usoara sau rulare, lovire sau dintre acestea combinatii cate doua.

Terapeutul tau, oricand disponibil

Programele fiecarui fotoliu de masaj in parte au fost gandite astfel incat sa fie rasfatul absolut pentru utilizator. Aparte de diferentele intre modele, de functiile variate, toate au la baza cateva caracteristici, cum este spre exemplu functia de scanare. Inainte de a initia miscarile, tehnicile de masare scanarea va permite rolelor sa se adapteze si sa tina cont de anumite dimensiuni.

Punct ochit, punct lovit! Degeaba masezi, daca asta nu se intampla acolo unde trebuie. Adaptarea este cheia, in viziunea noastra.

Programele automate te scutesc de prea multe setari, insa si manual cand poti alege exact locul in care sa fii masat, incalzit si rasfatat de toate dotarile fotoliului parca apreciezi cu atat mai mult. La o simpla apasare de buton stau programe de genul:

Light Stretch – intindere usoara

Royal Treatment – tratament regal

Stress Relief – eliberare stres

Gentle Care – ingrijire blanda

Neck & Shoulder – cervicala & umeri si nu numai.

Nu stiu sa setez cu imi doresc

Suntem aici pentru voi! Inainte de toate, lansam provocarea si oferta unica de a testa inainte de a cumpara. Consultantii nostri vor ajuta la intelegerea modului in care functioneaza fotoliul dorit. Asadar un test practic care te ajuta sa stii ce ar trebui sa setezi si cand.

Oferim asistenta tehnica oricand, inainte si dupa vanzare. Detalii in cadrul paginii noastre ê masatto.ro.

2 thoughts on “Programe automate sau manuale – ce trebuie sa stiu

  1. cristi says:

    Bună ziua!
    V-am trimis informațiile pe adresa de e-mail precizată. Verificați vă rog și în folderul Spam.

  2. Marius Badan says:

    Buna seara,
    am cumparat acum cativa ani modelul Sirius si nu mai gasesc lista cu programele presetate. Va rog sa imi trimiteti pe email o copie din manualul fotoliului.

Comments are closed.