Omul contemporan nu mai are timp pentru o odihna corespunzatoare sau pentru momente de relaxare. Abia cand vine concediul poate spune cu adevarat ca si-a incarcat bateriile complet. In restul anului doar se pacaleste cu cateva ore de respiro in fiecare weekend, care nu ajung, iar oboseala, durerile si stresul se acumuleaza.

 

Cu stresul vin si nenumarate probleme de sanatate, iar durerile corpului pot fi extrem de intense. Nu toata lumea isi permite sa mearga la spa in fiecare saptamana sau nu are timp, pentru ca in putinele ore de libertate ce le au la finalul saptamanii, trebuie sa se ocupe si de alte responsabilitati casnice. Totusi, exista o solutie optima pentru a nu mai tanji dupa relaxarea dorita, pe care trebuie sa o astepti timp indelungat si anume unul dintre fotoliile noastre de masaj.

 

Noi aducem spa-ul la tine acasa

 

Fotoliile noastre aduc un nivel sporit de confort familiei tale. Naos spre exemplu este unul dintre ele, fiind simbioza perfecta intre calitate, tehnologie, inovatie si sanatate. Pe masura ce inaintezi in varsta, intelegi pe deplin importanta unui masaj relaxant si a unei odihne optime. Nu mai e cazul sa visezi zilnic la birou la masaje thailandeze si detensionare completa doar cand vine momentul oportun al anului. Noi iti spunem ca momentul oportun e chiar acum, iar tu poti sa ai parte de un astfel de rasfat zilnic cand vii obosit de la job.

 

Fotoliul Naos dispune de 88 de perne de aer, pentru un nivel de compresie din cap pana-n picioare. Precizia masajului oferit de fotoliile noastre este ca a unui specialist in masajul de acupunctura. Tensiunea acumulata la nivelul musculaturii dispare ca prin magie. Functiile si programele acestuia se pliaza pe nevoile oricui, putand fi personalizate. Acesta ofera masaje complete si, de fiecare data cand se termina programul, iti va fi greu sa te dezlipesti din el. Designul elegant, minimalist, a fotoliului Naos Timeless Brown, se incadreaza in orice stil al locuintei, de la vintage la modern.

 

Descopera adevarata valoare a fotoliului Naos

 

 

Varianta Modern Living se pliaza pe cei ce prefera nuantele mai calde, ca a nisipului cald pe care abia astepti sa te intinzi vara. Indiferent de ce optiune alegi, fotoliul Naos vine cu aceleasi beneficii. Dispune de modulul Zero Gravity, ceea ce inseamna ca in timpul masajului, corpul tau va fi readus intr-un unghi orizontal, ceea ce va face ca presiunea de pe coloana ta sa dispara. Te vei simti ca si cum ai pluti in spatiu, in timp ce fotoliul iti ofera un masaj profesional la nivelul intregului corp.

 

Daca intr-adevar vrei sa te simti ca si cum esti pe plaja, poti seta prin sunetul bluetooth surround sunetele marii, in timp ce masajul cu incalzire iti calmeaza durerile musculare. Pernele se adapteaza dimensiunilor si curburilor tale corporale, pentru ca tu sa ai parte de un moment de relaxare unic, ca tine.

 

Naos te transpune in cele mai tropicale ganduri, la tine acasa!

 

Iti ofera masaj chiar si picioarelor tale obosite dupa toata alergatura zilnica. Primesti practic un tratament complet, in confortul propriei locuinte. Folosind tehnologie de ultima generatie, fotoliul atenueaza durerile articulare si imbunatateste circulatia sangelui. Sistemele cu role duble, functia de masaj in zona tendonului lui Ahile, precum si functia de masaj ritmic, iti vor oferi o experienta greu de descris in cuvinte.

 

Fotoliile noastre premium te ajuta sa obtii relaxarea visata, oricand vrei tu, la apasarea unor simple butoane. Naos te ajuta sa iti regasesti echilibrul, fiindca meriti sa te simti amazing si sa ai o stare de spirit buna nu doar in concediu, ci chiar si acasa!

07