Putem fi sceptici din fire, pana la proba contrarie. Asadar toate fotoliile de masaj Masatto au nevoie doar de cateva momente de atentie, apoi testate, isi vor dovedi adevarata eficienta. Indiferent despre ce model vorbim, este cert ca in spatele fotoliului confortabil si elegant exista o tehnologie complexa. Aceasta va rula programe de complexe si personalizate.

Despre programele terapeutice pe care fotoliile Masatto le includ detaliem in randul ce urmeaza. Este timpul sa cunosti cu ce te poate delecta un fotoliu de masaj sau de ce nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa alegi fotoliul de masaj potrivit care sa iti completeze living-ul sau dormitorul.

Programe terapeutice disponibile instant prin setarile pe care le poti face

Fiecare tip de fotoliu are programele sale speciale. Tocmai de aceea consideram ca este un avantaj major faptul ca orice client poate beneficia de consiliere gratuita si mai ales poate testa gratuit, la showroom sau la el acasa,  pentru a incerca real programele cu care ne laudam.

Thai Stretch – intindere thailandeza

Masajul thailandez este binecunoscut pentru combinatia de presiune blanda si intinderile ce au ca obiectiv relaxarea totala a corpului. In mod cert aceasta tehnica va restabili starea fizica si psihica.

Deep Shiatsu – Shiatsu intens

Se simte ca si cand presiunea degetelor unui terapeut ating exact acele puncte in care simti durere, presiune. Este un exercitiu intens intr-adevar si cu actiune profunda, dar la final senzatia este de eliberare.

Light Stretch – intindere usoara

Mai ales in zona umerilor, a gatului, miscarile de intindere a muschilor iti fac inviorarea de dimineatea, relaxeaza dupa ceva vreme in care ai stat concentrat in fata ecranelor.

Royal Treatment – tratament regal

Pentru ca rasfatul absolut este atunci cand multe maini dibace pot atinge exact acolo unde trebuie si pot face ca fiecare centimetru de piele sa fie stimulat si rasfatat, acest program este unul complex, care te face sa te simti ca un rege.

Stress Relief – eliberare stres

Unul dintre programele de interes pentru publicul larg se refera la combinatii de miscari si masaje care iti vor lua gandul de la viata cotidiana si te vor transpune in lumea relaxarii. Scapi de stres din momentul in care durerea fizica nu mai exista si ai un context potrivit, de liniste si masaj complex.

Gentle Care – ingrijire blanda

Uneori nu au nevoie de miscari intense, ci mai degraba de acel loc cozy unde sa te regasesti. Cuprins de fotoliul de masaj, cucerit de miscarile sale, vei reusi sa te relaxezi numaidecat.

 

Neck & Shoulder – cervicala & umeri

Iata un program ce in mod sigur intereseaza mai ales pe cei care lucreaza in fata ecranelor. Postura incorecta, mai ales din cauza unui scaun nepotrivit, pune mai multa presiune pe muschii gatului si umerilor. Poti experimenta si dureri de cap care au aceasta cauza. Incearca un program special care lucreaza aceasta zona a corpului.

Si asta nu este tot. Alte programela fel de complexe sunt:

Back & Spine – spate & coloana vertebrala

Waist & Hip – talie & solduri

Morning Buzz – inviorare de dimineata

Refreshing Nap – somn reconfortant

Sweet Dreams – somn usor

Setarile pe care le faci te vor purta in lumea relaxarii cum nu ai experimentat niciodata altadata. In functie de momentul zilei, in functie de timpul tau si de ceea ce ai nevoie, de starea ta, vei alege in consecinta. Cum suna insa ca in 40 de minute sa ai parte de un full body masaj? Mai mult de atat nici ca poti cere.

Incearca, combina, seteaza manual sau lasa programele automate sa isi desfasoare miscarile. Incearca ceea ce poate fi experienta vietii tale in materie de relaxare!

Te asteptam pe www.masatto.ro – pentru mai multe detalii. Afla si cum poti testa GRATUIT orice fotoliu doresti.