Chiar daca foarte multe persoane pun pret in special pe lucrurile materiale, pe bani, masini si articole vestimentare de la branduri cunoscute, asta nu este tot in viata. Linistea sufleteasca este mai presus de toate, alaturi de relaxarea atat de necesara in fiecare zi, dar totusi atat de putin prezenta. O investitie care aduce beneficii cu adevarat este cea pentru un fotoliu cu masaj de pe site-ul nostru, deoarece cu ajutorul lui vei avea parte atat de relaxare, cat si de stare de bine.

 

Poate fi chiar boost-ul de energie de care ai nevoie si este o solutie accesibila pentru tine, in fiecare zi si in fiecare moment. Pentru ca pandemia a venit la pachet cu diferite probleme pe plan psihic, mai mult decat material, deoarece viata s-a schimbat la 360 de grade si totul parca a fost pus pe pauza, ai nevoie sa fii calm. Cum poti obtine asta mai bine decat daca te relaxezi si iei toate problemele pe rand avand o stare de bine.

 

Cum să pui totul pe pauză pentru câteva minute, zilnic

 

Una dintre cele mai importante lucruri in situatiile extreme este calmitatea, dar lipseste cu desavarsire deseori. Totusi, poate ca este ceea ce avem nevoie acum, mai mult ca oricand deci, cum putem face asta? Cu ajutorul unui expert in masaj adus in propria casa. Pentru a te rasfata, dar in principal pentru a obtine acea stare de calm care sa te ajute sa treci peste orice in viata, gama noastra de fotolii Masatto iti vine in ajutor.

 

Spune stop atunci cand totul o ia razna si bucura-te de un masaj realizat de un profesionist creat special in acest scop, care dispune de ultimele tehnologii aparute. Fiecare fotoliu din gama noastra are programe diversificate astfel incat sa calmezi si unele dintre cele mai crude dureri de spate si nu numai. Poti personaliza programele astfel incat sa puncteze fiecare parte al corpului care iti creeaza probleme din cauza stilului de viata haotic si sarcinilor zilnice pe care la indeplinesti.

 

Gama 2021 – fii calm si bucura-te de masajul unui expert

 

Pentru ca vrem sa oferim ce este mai bun si exact ceea ce clienti isi doresc, am imbogatit portofoliul cu gama de fotolii 2021. Fiecare dintre acestea are un design inovativ si elegant astfel incat sa completeze placut spatiul in care il asezi.

 

Poti sa faci o vizita virtuala printre paginile site-ului nostru online pentru a vedea detalii despre fiecare dintre aceste fotolii sau poti chiar sa le testezi in Casa Masatto, daca vrei sa traiesti cu adevarat o experienta care te calmeaza si care iti da o stare de bine.

 

Printre aceste fotolii by Masatto poti gasi eleganta minimalista al fotoliului Antares monochrome, aspectul wild a lui Mizar care are detalii din piele de sarpe, impozanta lui Pollux si multe alte variante care te asteapta sa le testezi, pentru ca sentimentul de “I’m in love” va aparea instant.

 

Programe inovative pentru omul secolului 21

 

Omul secolului 21 este mereu pe fuga si intr-o stare constanta de agitatie, dar gama noastra de fotolii au cheia care spune stop acestui haos, chiar si pentru cateva minute pentru ca sanatatea fizica este mai importanta. Deci fiecare program poate oferi exact “alinarea” si “mangaierea” necesara pentru a te calma.

 

Poti alege intre functia de Zero Gravity care te poarta intr-o lume paralela, sistemul de scanare S-L, masajul cu caldura, masaj thailandez si multe altele pe care le poti descoperi singur pentru o experienta cu adevarat inedita. Si poti avea parte de toate aceste programe la o simpla apasare de buton, pe telecomanda fotoliului. Asculta muzica, bucura-te de masaj si fii fericit. Calitatea vietii se va schimba cu siguranta dupa ce apare in casa ta unul dintre fotoliile noastre Masatto.

 

Acceseaza site-ul nostru https://masatto.ro/ pentru a vedea toate programele de care dispune fiecare fotoliu. Keep calm and relax with Masatto!