Fiecare dintre noi avem un lifestyle diferit, cu tabieturile noastre, mancarea preferata, activitatile zilnice ce ne fac sau nu placere deosebita, insa un lucru este universal valabil pentru toata lumea si anume relaxarea. Momentul in care nu mai faci nimic, in care-ti odihnesti atat trupul, cat si mintea ce au fugit o zi intreaga in jurul responsabilitatilor, este poate cel mai asteptat moment din zi.

 

Insa doar pentru ca te-ai oprit din haosul zilnic pentru a te odihni, nu inseamna ca stresul si tensiunea dispar din corpul tau. Durerile musculare apar negresit dupa o zi lunga, iar starea de epuizare in antiteza cu cea de anxietate, creierul tau fiind inca in alerta, te dezechilibreaza complet atat la nivel fizic, cat si psihic. Una dintre cele mai bune solutii pentru o astfel de zi incarcata este un masaj. Insa timpul ia-l de unde nu-i, fiindca nu oricine isi permite sa mai ajunga si pe mesele maseurilor specializati. Exista totusi o solutie pentru a avea parte de masaje profesionale in confortul propriei case oricand iti doresti, iar scaunul nostru de masaj Divina poate fi acea stea cazatoare pe care ai asteptat-o o viata. Pentru ca da, Divina pare ca este venita dintr-o alta galaxie.

 

Masaje divin de bune

 

Divina face parte din gama Relaxury, epitomul relaxarii si luxului adus in confortul casei tale. Acest scaun de masaj te va surprinde de fiecare data cand te asezi in el. Tehnologia si inovatia ce compun Divina sunt de ultima generatie. Zilnic sanatatea noastra este testata, iar daca nu ai punem si stop pentru a ne reechilibra, vom suferi consecintele la batranete. Alege scaunul Divina White Gloss Limited Edition. Chiar si culoarea alba va avea impact si iti va aduce relaxare psihica de cum intri in casa si admiri scaunul.

 

Divina este primul fotoliu de masaj cu sistem de role 4D pentru masajul spatelui. Inovatiile sale sunt atent combinate, urmand mecanismele biologice naturale ale corpului tau. In acest fotoliu te vei simti ca si cum ai fi masat de mainile dibace ale unui maseur thailandez, prin miscari de intindere si apasare asupra intregului corp. Dispune de 12 programe auto si 6 tehnici manuale ce pot fi alese din panoul de control cu touch screen.

 

De ce sa alegi Divina

 

Scaunul te va scana de cum te asezi in el. Divina initiaza tehnologia de scanare prin care adapteaza masajul si latimea rolelor, personalizandu-le in functie de contururile corpului tau. Fiecare muschi din corp, fiecare particica, inclusiv fascia, toate vor simti efectele benefice ale masajului in Divina by Masatto. Nu exista prea multe masaje, ci poate doar prea putine daca nu ai timp, insa iti vei face cate o portita pentru a te relaxa in Divina zilnic.

 

De la baza gatului, pana in talpi, vei fi masat cu precizie si intentistatea dorita. Iti vei detoxifia corpul, sistemul circulator va fi imbunatatit, la fel si tranzitul intestinal. Divina mai dispune si de functie Zero Gravity, ce iti aduce corpul intr-o stare de imponderabilitate. Masajul va avea un efect complet, iar tu vei simti relaxare suprema, ca si cum ai pluti prin spatiu, datorita pozitiei ergonomice in care esti adus. In timp ce ai parte de masajul vietii tale de fiecare data poti asculta chiar si muzica preferata, fiindca scaunul are inclus sistem de sonorizare stereo. Iar pentru zilele friguroase cu siguranta te va incanta idea sa ai parte de un masaj calduros. Divina dispune si de functie de incalzire, iar tu te vei simti cozy, ca intr-o imbratisare calda.

 

Odata ce implementezi aceste masaje in rutina ta, durerile vor fi un capitol incheiat, mintea mai limpede, somnul va fi mai calitativ si cu siguranta starea ta generala va fi imbunatatita. Vei observa cum fiecare aspect al vietii tale va fi mai bun, vei avea mai putine frustrari ceea ce inseamna ca vei interactiona mai bine cu oamenii, iar productivitatea zilnica de la job va creste. Atat corpul tau, cat si mintea ta vor functiona la capacitate mai ridicata, vei fi mai organizat si mai putin stresat, ceea ce se va revedea in fiecare actiune pe care o vei face.

 

Permite-i Divinei sa faca parte din lifestyle-ul tau si vei vedea diferenta!