Ce poate fi mai bun dupa o zi lunga de munca decat un masaj relaxant? Poate doar un pahar de vin in timp ce esti masat ca sa fie treaba buna. Insa nu oricine are disponibil un maseur profesionist acasa, poate nici un partener care sa diminueze cat de cat din durerile acumulate in muschi. Sa te masezi singur nu prea poti, iar daca ai o pisica, plamaditul ei de cozonaci nu e prea eficient, deci, ce solutie ramane? Ramane sa mizezi pe scaunul nostru Mizar!

 

Un masaj pe zi, o contributie la cea mai buna versiune a ta

 

Sunt lucruri in viata aceasta care nu sunt niciodata “prea mult”, iar masajul se afla printre aceste lucruri. Nu cred ca s-a plans nimeni in viata de un masaj, fiindca starea de bine de dupa este incomensurabila.

 

Pentru a avea o viata echilibrata si indelungata, trebuie sa iti formezi un ritual al tau zilnic. De ce sa-ti savurezi cafeaua la masa din bucatarie, cand ai putea foarte bine sa o savurezi in scaunul de masaj Mizar? De ce sa nu aduci o imbunatatire stilului tau de viata?

 

Tot stresul, problemele, anxietatea si depresia iti vor afecta organismul, iar in timp vei suporta consecintele. Este musai, indiferent de cat de ocupat ai fi, sa te opresti macar o ora pe parcursul zilei. In aceasta ora poti sa te reechilibrezi fizic si psihic printr-un masaj relaxant. Timpul este poate unul dintre cei mai mari inamici ai nostri, de aceea e posibil sa te afli printre cei care n-au mai calcat pragul intr-o sala de fitness sau poate la un curs de yoga de multa vreme.

 

Cumva trebuie sa elimini tensiunea si toxinele din corp, iar masajul este aliatul tau. Vei observa cum zi de zi starea ta de spirit si sanatatea se vor imbunatati. Poate nu credeai ca un masaj poate avea asemenea efecte, insa doar testand te vei convinge. Noi iti propunem sa incerci scaunul Mizar timp de 30 de zile in confortul propriei case, dupa care ne anunti daca vrei sa mai venim dupa el. Insa punem pariu ca nu!

 

De ce sa-l alegi pe Mizar

 

Mizar combina tehnologia de scanare SL cu beneficiile terapeutice ale functiei Zero Gravity. Te vei simti ca si cum esti masat de un profesionist de fiecare data. Scaunul dispune de 80 de perne de aer ce lucreaza simultan cu rolele de masaj. Experienta va fi la fel de autentica precum masajul la un spa, datorita framantarii, tapotarii, baterii, metodei shiatsu si frecarii. Scaunul maseaza puncte reflexogene majore, atenuand durerile musculare, disconfortul si imbunatateste circulatia sanguina.

 

Stres? Ce stres? Cu fiecare minut petrecut in Mizar cuvantul acesta nici nu va mai exista in vocabularul tau. De cum te asezi in el acesta iti scaneaza corpul, oferind un masaj personalizat in functie de greutate, formele tale si inaltimea pe care o ai. Masajul va fi precis, complet, perfect adaptat corpului si nevoilor tale. Il poti controla cu ajutorul interfetei intuitive. Telecomanda are un design simplu, elegant si poti adapta masajul in functie de preferintele tale. In plus, scaunul dispune chiar si de masaj cu caldura, pentru zilele in care vrei sa te simti ca intr-o imbratisare calda si relaxanta ce-ti topeste fiecare grija si durere.

 

Functia Zero Gravity a scaunului te va aduce intr-un unghi in care corpul tau se va simti ca si cum ar pluti prin spatiu. Aceasta stare de imponderabilitate va elibera stresul, va prelua presiunea de pe coloana vertebrala, iar masajul va fi dus la un cu totul alt nivel.

 

Descopera scaunul Mizar in unul din showroom-urile noastre sau testeaza-l chiar la tine acasa! Mizeaza pe Masatto cand vrei sa ai parte de starea aceea de “Ohh…”!