Secretele alegerii unui fotoliu de masaj

Fotoliile de masaj prezintă astăzi o gamă largă. Puteți alege un fotoliu de masaj pe baza caracteristicilor sale tehnice sau în funcție de valoarea sa. Cu toate acestea, costul nu ar trebui să joace un rol fundamental în alegerea unui fotoliu de masaj. Mult mai important este să vă uitați la opțiunile sale.

Cum alegem un fotoliu de masaj? Ușor.

Dacă vă place un fotoliu de masaj de pe un site on-line, nu vă grăbiți să-l cumpărați. Încercați să găsiți același model în magazine specializate, unde veți putea să îl testați. Poate preferați modele cu spătare reglabile, care să vă ofere o poziție confortabilă. Astăzi puteți alege un fotoliu de masaj, care este echipat special cu memorie încorporată. Acordați atenție deosebită la detalii, cum ar fi suportul pentru picioare sau cel de la cap să fie confortabil.

Materialul.

Acordați atenție la materialul din care este făcut fotoliul de masaj. Dacă doriți ca produsul să fie din piele luați în considerare că un astfel de fotoliu vă va costa mai scump, va avea nevoie de îngrijire adecvată. Dacă sunteți un suporter de practic, puteți alege un material sintetic. Este destul de rezistent la uzură și nu este capricios.

Versatilitate.

Alegerea unui fotoliu de masaj ghidat de diferite persoane nu este tocmai cea mai bună alegere, tu trebuie să te bucuri de el. Acordă atenție la performanța echipamentului. Mulți producători produc modele cu diferențe semnificative în ceea ce privește greutatea și limita pe care o acceptă.


Tehnica de masaj.

Există fotolii de masaj cu diferite tipuri de masaj. Cea mai bună alegere ar fi un fotoliu la care puteți ajusta intensitatea cum ar fi Rokol 7203F. Unele modele sunt echipate cu o ajustare manuală suplimentară. Ele pot selecta tehnici individuale de masaj. Unele dintre cele mai recente modele sunt echipate cu un sistem de scanare, astfel încât să puteți determina care zone ale corpului au cea mai mare nevoie de un masaj.

Rolele.

Calitatea masajului pe diferite modele de fotolii de masaj depinde de dimensiunea rolelor cu care sunt echipate. Rolele au o structură flexibilă care permit masajul pe o mare parte din spate. În funcție de buget, multe vin echipate cu masaj pneumatic sau vibrante. Acestea, spre deosebire de cele cu role, nu sunt capabile să ofere un masaj de înaltă calitate.


Motorul.

Calitatea motorului va depinde direct de durata de viață a fotoliului. Diferite modele pot fi echipate cu unul sau mai multe motoare. În cazul în care fotoliul de masaj este echipat cu un singur motor, verificați cu atenție calitatea, veți observa că utilizarea constantă crește riscul unui eșec, și posibilitatea de a se strica este mai mare decât la modelele cu mai multe motoare. Modele la care fiecare funcție este atribuită unui motor separat, sunt mai durabile.

Garanția.

Când vă hotărâți să cumpărați întrebați cu siguranță de condițiile de garanție. De multe ori, pentru a vă convinge că fotoliul este ideal, puteți face acest lucru doar atunci când îl folosiți. Dacă în timpul utilizării echipamentului veți vedea că aceasta nu vă convine, puteți să cereți să îl returnați sau să îl schimbați cu un alt model. De asemenea, se pot întâmpla unele daune minore, așadar garanția este importantă.

Masajul regulat poate elimina oboseala musculară, poate reduce durerile de spate și vă poate relaxa. Dacă doriți să cumpărați un fotoliu pentru acasă, trebuie să vă adresați mai întâi medicului dumneavoastră. El vă va da sfaturile necesare și vă va ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră!