Dupa cum bine stiti, in cadrul ofertelor noastre se regaseste si faimosul Sirius Premium Deluxe. Acesta se remarca in primul rand prin designul ergonomic si sofisticat in acelasi timp. Este de asemenea recunoscut pentru faptul ca nu ocupa prea mult timp, o grija constanta pentru cei care nu doresc sa isi incarce spatiul cu o singura piesa precum aceasta.

Din punct de vedere al masajului este un „maseur” ce ofera o experienta de calitate, aducand cu sine si sansa de a reincarca organismul cu energie si stare de bine. Din multitudinea de optiuni Sirius Premium Deluxe se recomanda de la sine, dar trebuie sa il cunoasteti mai intai detaliile, functiile.

  • 10 programe distincte

Este un tip de fotoliu de masaj complex, cu 10 programe care nu pot decat sa incante. Acestea acopera o mare parte din nevoile fiecarui interesat de o astfel de achizitie. Setarile se fac manual, personalizand combinatiile de miscari, dar si la nivel de intensitate se poate regla dupa bunul plac. Poti alege chiar si partea de corp unde vei dori o sesiune de masaj, chiar daca nu aveti timp de un program complet.

  • Role pe sina de tip L

Siriul Premium Deluxe se remarca prin sina sa de tip L. Acesta se pliaza perfect pe forma corpului, ofera o sustinere excelenta a coloanei, dupa forma sa naturala. Poate ca la inceput nu dati mare importanta acestui aspect, insa daca suferiti deja de dureri la aceasta zona cu siguranta ajungi sa apreciezi mai mult confortul oferit prin insasi pozitia si curbura sinei. Spre exemplu cei cu ceafa intepenita pot confirma acest lucru.

  • Masajul dual, o incantare

Unul din tipurile de masaj al lui Sirius Premium Deluxe este cel dual, ce imbina masajul pentru gambe cu cel pentru genunchi. Pentru cei cu dureri la nivel de articulatie, pentru cei cu muschi incordati spre exemplu dupa ore indelungi de stat in picioare, un masaj la zona picioarelor va fi fix ceea ce trebuie.

Combina masajele clasice cu tehnici complexe, permitand ajustari astfel incat o anumita parte a corpului sa fie mai stimulata. Poate de asemenea, ca urmare a unei scanari complete, sa ofere un masaj in functie de inaltimea pe care o are cel care ocupa fotoliul.

  • Gravitatie zero

Aceasta pozitie este una favorabila pentru un masaj desavarsit. Este o pozitie ideala, recomandata de catre specialisti in domeniu.

  • Detalii de confort

Cum suna sa asculti muzica favorita in timp ce te bucuri de masajul dorit? Acest lucru este posibil intrucat Sirius Premium Deluxe dispune de un sistem de sonorizare ce se controleaza prin Bluetooth.

Dispune de asemenea de telecomanda, pentru setari realizate usor. Un reglaj ceva mai sofisticat este legat de controlul asupra acestuia tip de fotoliu si asupra functiilor sale printr-o aplicatie instalata pe smartphone. Se inscrie asadar in randul dispozitivelor de generatie moderna.

Functia de incalzire este de asemenea una demna de apreciat. Zonele ce se pot bucura de aceasta functie sunt spatele, bratele, sezutul sau picioarele. Aceasta imbunatateste circulatia sanguina si face ca organismul sa raspunda mai bine la terapia masajului.

Cui se adreseaza? Orice tip de fotoliu poate fi la un moment dat o alegere optima pentru utilizator. Masajele sunt benefice oricand si din fericire nu se cunosc nici reactii adverse, insa nici contraindicatii. Te poti bucura de cat mai multe si mai variate, daca nu cu scop medical, atunci pentru relaxarea care ne lipseste la orice final de zi. Cand vine vorba de Sirius Premium Deluxe acesta poate fi recomandat celor care se simt epuizati psihic, cei care sufera adesea de crampe musculare, epuizare fizica, pentru utilizator in etate, pentru cei cu dureri de spate.

Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru detalii si consiliere si pentru a determina daca Sirius Premium Deluxe este ceea ce va doriti.