In ideea de a intelege cum functioneaza masajele, cum actioneaza asupra corpului si cum va ajuta sa redobanditi echilibrul energetic, este necesar sa cunoasteti mai multe detalii despre cele 12 meridiane energetice, despre modul in care circula energia in organism. Spre exemplu, pentru masarea eficienta a acestora, fotoliul Maia are in vedere o organizare profesionala a tehnicilor, iar asistenta logistica in acest caz este cea care face posibila selectionarea punctelor din corp care pot inlatura orice dezechilibru energetic care exista.

Desigur, reteaua energetica este deosebit de complexa, incluzand atat meridiane principale, cat si secundare, alaturi de organe profunde. In orice caz, despre cele 12 meridiane principale trebuie sa stiti ca alcatuiesc sistemul energetic de canale cel mai important din organism. Practic, functia lor este corelata cu toate cele secundare.

Exista un anumit raport prin care fiecare meridian se caracterizeaza in Yang si Yin – reprezentand Energia si Sangele. Actiunea celei dintai vizeaza activitatea psihica si nervoasa, pe cand a celei de-a doua asupra activitatii fizice preponderent. Cu siguranta ati auzit despre diversele tehnici de acupunctura care pot stimula meridianele principale, tehnici precum inteparea sau stimularea punctelor. Nu vom aprofunda insa acest subiect, despre care informatii relevante veti regasi si in diversele surse de specialitate. Ne vom concentra mai departe atentia asupa fotoliului Maia, respectiv a actiuniii sale vizavi de cele 12 meridiane energetice.

Masajul realizat de Maia si efectele sale asupra celor 12 meridiane

Maia este un fotoliu ultraperformant pe care il gasiti in showroom-urile noastre – si in cel deschis recent in Bucuresti. Este un model robostic, cu incalzire, pretios si precis, care realizeaza masaje pretentioase si delicate. Puteti citi in magazinul nostru online despre functiile si tehnicile pe care le inglobeaza si ce face acest fotoliu sa fie special. Este unul din cele 3 lansate sub umbrela Masatto – alaturi de Thai si Divina – care se evidentiaza prin concepte inedite.

Despre efectele masajelor realizate cu Maia oricine va concluziona ca acestea includ o eliberare eficienta a durerii si tensiunii acumulate in organism, dar nu oricum – ci complex, placut, intr-un mod delicat, atent si responsabil vizavi de bunastarea beneficiarului.

Cum actioneaza Maia asupra punctelor energetice? Ei bine, fotoliul are la baza principiile medicinei traditionale chineze, pe care le urmeaza intocmai. Maseaza eficient corpul de-a lungul celor 12 meridiane ale sale, cu scopul de a favoriza imbunatatirea circulatiei sanguine. Un efect evidentiat al masajelor sale este succesul cu care restabileste echilibrul Yin – Yang, despre care se afirma ca este datator de viata.

Coloana vertebrala are de-a lungul ei o multitudine de nervi, in care se stocheaza tensiune, astfel aparand oboseala si rigiditate, durere de asemenea. Aici intervine Maia cu masajul realizat cu presiune pe lungimea coloanei, prin tehnici de framantari dese, lungi si foarte precise. Efectele acestuia se resimt cu atat mai mult la nivelul zonei cervicale, ce post masaj se simte detasata, relaxata.

Cum se elibereaza durerea in cazul acesta? Maia a fost proiectata in asa fel incat sa existe o sincronizare perfecta in ceea ce priveste masarea spatelui, a picioarelor si a sezutului. Amintim aici despre modul multiunghi, cumulat cu functia de incalzire. Efectul? Zonele dureroase se linistesc, simptomele se amelioareaza, lasand locul unei stari de relaxare deosebite. Sunt persoane care se simt atat de linistite incat adorm in timpul unui astfel de masaj sau imediat dupa.

Va tenteaza sa experimentati aceasta stare? Va asteptam cu un test in cadrul showroom-urilor noastre! Maia este fotoliul de masaj care a reusit sa relaxeze si sa reechlibreze energia din organism, printr-o stimulare eficace a celor 12 meridiane regasite de-a lungul corpului.