Se pare ca prea putini romani detin informatii despre fascia, aceasta matrice fibroasa prezenta in intreg organismul. Luand rolul unui al doilea strat de piele, insa invizibil, fascia tine la un loc oasele, muschii, organele si nervii.

Cum ar arata corpul uman fara fascia? Practic ar fi slab compactat, destramat chiar, avand in vedere ca si gravitatia ar actiona puternic in acest sens. Daca pana in momentul de fata nu ai acordat atentie sanatatii fasciei, sa stii ca a venit momentul sa o faci, dar nu oricum, ci prin intermediul masajului. In cele ce urmeaza vom vorbi mai pe larg despre fascia.

  1. Fascia este precum un burete

Dupa cum prea bine observi, nu simti niciun deranj atunci cand te misti, iar asta inseamna ca fascia isi face treaba ca la carte. Ea este precum un burete si iti doreste sa fie si tratata ca unul. Mai exact, simte nevoia de hidratare, de masaj si de sport pentru a se mentine elastica.

Ce se intampla in caz contrar, in cazul in care nu ii respecti nevoile? Ei bine, stiai ca atunci cand fascia este afectata apar probleme precum dureri de cap, de muschi, de spate, dificultati de respiratie, spasticitate si chiar postura defectuoasa?

Cum mentii fascia activa? In acest sens, noi iti recomandam masajul, alaturi de hidratare. Cand vine vorba de masajul fasciei, fotoliul de masaj Divina este o recomandare. Divina poate realiza un masaj profund 4D al fasciei in doar 15 minute, asta in cazul in care timpul nu iti permite sa te bucuri mai mult de eficienta sa.

De asemenea si sistemul Zevo Gravity contribuie la relaxarea fasciei. Practic Divina iti poate realiza un masaj de neegalat pe intreg corpul, deci pe toata lungimea fasciei. Revino in cadrul paginii home pentru a solicita testarea acestui fotoliu de masaj profesional sau pentru a-l achizitiona.

  1. Fascia mentine legatura intre organe, nervi, muschi si tesuturi, deci poate dicta starea de bine

Atunci cand vine vorba de starea de spirit, pare ca totul incepe de la creier, insa nu e asa. Daca ai incercat meditatia sau ai citit anumite carti ce iti spun cum iti poti tine starea de spirit intre parametri optimi, atunci stii la ce ne referim.

Starea de spirit, iar aici ne referim la cea benefica, poate incepe de oriunde, chiar de la maini, de exemplu, de la o simpla atingere. Stimulii trimit ulterior mesajul catre creier, iar acesta grabeste secretia de serotonina, recunoscuta si sub denumirea de hormonul starii de bine.

Deci, starea ta de bine de peste zi poate fi indusa si de un masaj realizat ca la carte. Atunci cand vine vorba de maini dibace, mai mult de doua, fotoliile noastre de masaj vin ca o recomandare. Vorbim in continuare de Divina ca fiind cel mai potrivit, avand in vedere sistemul 4D ce si-a propus sa mangaie eficient fascia.

  1. Fascia este tixotropica

Fascia este o matrice fibroasa ce raspunde la forta cu forta. Mai exact, atunci cand vine vorba de masarea acesteia, miscarile trebuie sa fie progresive. In caz contrar, in loc sa o relaxezi o vei intari, incorda. Chiar daca pare ca isi indeplineste rolul si atat, fascia are nevoie de o mare atentie de partea ta.

Divina iti poate oferi un masaj progresiv al fasciei, un masaj prin care aceasta matrice fibroasa se va relaxa eficient. Convinge-te de eficienta acestui fotoliu de masaj – vino sa ti-l prezentam in unul din showroom-urile noastre.

Multe ar mai fi de zis despre fascia, insa mai bine ai experimenta relaxarea ei in unul dintre fotoliile noastre de masaj. Regasesti in cadrul paginii oficiale locatiile in care ne poti intalni pentru a testa fotoliile!