Imprumutand din conceptele aplicate de angajatorii de peste hotare, mari corporatii, incercam sa imbunatatim mediul de munca. Unul dintre aceste concepte se refera la well-being, adica preocuparea angajatorului pentru angajatii sai. Spune o vorba populara, ai grija de angajati mai intai, clienti vei mai gasi.

In incercarea de a contracara mai ales stresul din viata cotidiana, din nevoia de a echilibra starea angajatilor, ce au o munca statica, fotoliile de masaj sunt o abordare benefica. Masajul fara maini, sa spunem asa, a devenit tot mai popular si competitiv pe masura ce s-a facut posibil ca masajul sa fie disponibil oricand si oricat. Asadar, de ce nu si la birou?

Vega, perfect la birou si acasa

Masatto a creat unul dintre cele mai compacte variante de fotolii de masaj, in prezenta lui VEGA. Linii simple, compacte, un fotoliu elegant ce poate fi surpriza celor care il incearca, pentru ca vor trai experienta masajului ca niciodata alta data.

Ce are special:

  • Role 3 D.
  • Sistem de incalzire la zona spatelui.
  • Role la talpi.
  • Scaneaza corpul si astfel maseaza cat mai precis.

De asemenea, este avantajos pentru ca datorita sistemului Slide culisarea sa inspre fata va insemna ca este nevoie de 8 cm distanta de perete. Nu ocupa prea mult spatiu, asadar va fi potrivit pentru birouri oricat de generoase ca spatiu ar fi acestea sau nu.

Zeta, o alta varianta

Ceva mai robust este ZETA. Il recomandam si pe acesta pentru cei care doresc sa isi doteze biroul cu un aliat pentru starea de bine a angajatilor. Cu 6 programe diferite, cu tehnologie complexa, Zeta reuseste sa relaxeze si cei mai tensionati muschi. Realizeaza masaj prin compresie, ceea ce este absolut placut si benefic pentru mainile muncite si picioarele umflate de la orele indelungi petrecute la laptop.

Desi este capabil sa ofere masaj pentru intregul corp, trebuie spus in mod special despre programul pain relief sau functia sa stretch, de intindere si dubla tragere.

Elektra, la fel de bun pentru home and office

Intr-un top al tipurilor de fotolii de masaj nu avem cum sa nu numaram si modelul ELEKTRA. Face parte din seria speciala home and office. Masatto a creat un astfel de model cu gandul la cei care locuiesc spre exemplu in apartament si nu ar trebui sa se limiteze privind optiunile la capitolul fotoliu de masaj.

Realizeaza masaj de precizie, rasfata cu textura sa fina si include spre exemplu si perne de aer. Suprafata sa este imbracata in piele ecologica, elastica si important de precizat ca este antibacteriana.

Cele 3 modele de fotolii de masaj ofera nu mai putin de 7 tipuri diferite de masaj – framantare, rulare, Shiatsu, apasare printre altele. Aceste tehnici pot fi combinate sau pot fi folosite individual, pe durata dorita, cu intensitatea dorita de fiecare utilizator, in 3 trepte de viteza.

Fotoliile de masaj sunt sigure

Pentru cei preocupati de siguranta lor la locul de munca trebuie spus ca astfel de fotolii au suprafata antibacteriana, ce se intretine usor si se curata, dezinfecteaza la fel de usor. Presupune o activitate individuala, asadar mentinerea distantarii sociale nu va fi o problema.

Masatto ofera doritorilor posibilitatea de testare. Fotoliul dorit poate fi adus la locatie pentru testare gratuita sau poate fi vazut, incercat si analizand in unul din showroom-urile noastre.

Intr-o stransa legatura, bunastarea fizica si cea mentala vor face ca angajatii sa aprecieze mediul de munca, sa fie mai eficienti si productivi. O investitie de acest gen merita pe termen lung.