Gusturile rafinate trebuie intampinate cu solutii pe masura. Este valabil mai ales in ceea ce priveste relaxarea, pentru ca metoda aleasa este in fapt cea care poate asigura confortul dorit. La capitolul masaj lucrurile sunt cu atat mai pretentioase. Numai un maseur profesionist iti poate oferi relaxarea la care visezi, iar in acest content, in plina pandemie, este practic inaccesibil. Daca visai un concediu de poveste, in decorul thailandez, rasfatat/a de un masaj specific acestei zone exotice, avem o veste buna: te poti bucura de unul in confortul propriului camin, cu Thai.

Thai este fotoliul de masaj care promite sa redea aceleasi experiente deosebite de masaj, in varianta imbunatatita. Pentru ca fiecare miscare efectuata de fotoliu inglobeaza tehnologie de ultima generatie, experienta este deja la un alt nivel.

Prin multitudinea functiilor si a programelor pe care le include, Thai devine o poveste despre o relaxare de lux, despre echilibrul dintre minte si corp. Cu un nivel de adaptare fantastic, fotoliul de masaj este recomandarea noastra pentru tine, mai ales daca te confrunti cu dezamagirea ca vara aceasta vacanta in Thailanda este anulata.

Experiente thailandeze in sufrageria ta, cu Thai

Un fotoliu care destinde ca un masaj thailandez? Exact. Si in sufrageria proprie. Inca este timp sa organizezi vara astfel incat planurile tale sa se realizeze. Iti suntem alaturi cu solutia potrivita. Maini de maseuze experimentate, de aceasta data nevazute, sunt pregatite sa iti intregeasca experientele de relaxare.

Te poti bucura de o experienta autentica a masajului thailandez acasa, intr-o pozitie optima. Indiferent de disconfortul resimtit, de zona care necesita un masaj profund pentru a se relaxa, de preferintele tale privind aplicarea tehnicilor de masaj, Thai este raspunsul care poate acoperi astfel de neajunsuri.

O problema pe care acest dispozitiv inteligent o solutioneaza cu succes se refera la contractiile musculare. Acesta dispune de tehnici de presopunctura, de elongatii neegalate de alte fotolii, de mobilizari, care decontracteaza eficient. Sustine astfel o stare de sanatate optima, mentine muschii relaxati.

Cu siguranta reprezinta o mana de aur privind masarea in cazul celor care resimt dureri la nivelul coloanei vertebrale, printre altele. Datorita sinei tip L din dotare, care se recomanda a fi cea mai performanta, coloana beneficiaza de un tratament profesional. Acest tip de sina tine cont de curbura naturala a coloanei, imitand masajul pe lungimea prelungita a sinei tip L, incepand cu zona cervicala si continuand pana sub sezut. Este unicul fotoliu ce dispune de sina flexibila, care permite adaptarea la orice constitutie corporala.

Precizia cu care realizeaza masajele este cu siguranta o calitate prin care acesta se evidentiaza. Prezinta posibilitatea de personalizare a masajelor, de a alege intre tehnici precum tapotamentul, framantarea, shiatsu, masajul dual, masarea unui punct fix, spre exemplu. Se adapteaza practic nevoilor tale. Desigur, cu atat de multe functii si avantaje, un astfel de fotoliu se incadreaza in clasa de lux, accesibil celor care sunt dispusi sa realizeze o investitie reala in acest sens. Cert este ca suma investita este echilibrata apoi de experientele inovative pe care le ofera fotoliul.

Aspectul luxuriant este definit de altfel de materialele inalt calitative din care este confectionat Thai. Vorbim despre piele ecologica, dar cu proprietati elastice, care promite durabilitate. Este de asemenea antibacteriana, deci sigura. Experientele de relaxare sunt imbunatatite considerabil de sistemul de iluminat LED incorporat, care iti va transforma serile in experiente memorabile.

Te invitam pe Masatto.ro pentru a afla mai multe despre acest fotoliu de masaj, dar si despre cum poti deveni proprietarul unui fotoliu Thai.