Va prezentam un fotoliu de masaj pe care il veti indragi pentru complexitatea lui. Spre deosebire de modele lansate pana la Divina, vorbeam despre un singur mecanism de masaj in dotare. Iata un prim detaliu care transforma acest fotoliu de masaj intr-un must have – vine in dotare cu doua mecanisme 3D.

Oricine a beneficiat de o sesiune de relaxare intr-un astfel de dispozitiv modern, cel mai performant la ora actuala la nivel mondial – cunoaste senzatia de detasarea de la toate pe care o confera. Un plus al fotoliului Divina este ca vizeaza intreaga lungime a corpului, incepand de la cap si pana la coapse. Practic ofera o experienta de masaj inedita, datorita suprapunerii pe o lungime de 300 mm a celor doua mecanisme, vizand zona lombara si fesele.

Va invitam sa cititi mai departe pentru a descoperi mai multe despre Divina si caracteristicile unui fotoliu inedit, ce inglobeaza ultimele tehnologii, adaptat cu succes oricarei conformatii corporale.

Divina, pentru casa si birou

Fotoliul este o experienta a luxului, insa nu a celui ce constituie un moft, ci o necesitate. Vorbim de o solutie practica de relaxare, performanta si inteligenta, care se adreseaza tuturor celor care sunt dispusi sa achite o suma consistenta de bani, pe masura performantelor atinse de altfel.

Subliniem cu fiecare ocazie cat de important este sa aveti grija de sanatatea personala si cu atat mai mult daca aveti un stil de viata sedentar. Cand locul de munca presupune lucrul la birou, grija pentru intretinerea unui corp sanatos, tonifiat ar trebui sa fie cu atat mai accentuata.

Impactul pe care statul in scaun il are asupra coloanei vertebrale este si cauza pentru care apar atat de multe probleme la nivelul acesteia. Cu ajutorul masajelor profesionale realizate cu Divina, fiecare zi de munca este mai energica, mai detasata. Un astfel de masaj destinde coloana vertebrala cu succes, oferindu-i sustinere, mobilitate si protectie. Iata doar un motiv pentru care va veti dori un astfel de fotoliu in dotarea biroului.

Vitalitatea resimtita in fiecare particica a corpului este demonstratia ca masajele au efectele dorite, ca functioneaza. Fotoliul nostru a fost proiectat cu acest scop in gand, de a avea parte de acea stare de relaxare care va face sa exclamati OHH!

O imbinare de succes intre biologie si tehnologie

Inspirat din biologia umana si completat de tehnologie de varf, revolutionara, acest fotoliu este invitatia noastra pentru voi la relaxare si lux. Relaxury este formula care va poate elibera de tensiunea, stresul, presiunea cu care oricine se confrunta astazi.

Putem afirma ca Divina revolutioneaza tehnologiile actuale inglobate de fotoliile de masaj, deosebindu-se prin excelenta cu care potenteaza partea corpului numita fascia, pe care se adapteaza, redand astfel vitalitatea si flexibilitatea dorite. Despre aceasta trebuie sa stiti ca joaca un rol important in organism, fiind mediul in care muschii, oasele, nervii si toate organele corpului sunt tinute impreuna. Despre aceasta e bine sa stiti ca este cea care ne tine in forma.

Prin raportare la aceste aspecte ce tin de natura umana, am dat nastere fotoliului care reataseaza practic la loc fiecare particica din corp, asigurand vitalitatea si elasticitatea acestui invelis.

Marele avantaj al acestui fotoliu este ca este partenerul ideal pentru o relatie perfecta. Pentru a fi in armonie, nu trebuie sa renuntati la nimic din ceea ce va caracterizeaza. Este necesar un timp liber investit in sedintele de masaj, timp pe care il acorda de altfel oricine partenerului de viata.

Divina este de altfel o oportunitate de a experimenta pozitia de masare intr-o stare resimtita numai de astronauti, o experienta care nu e data deci oricui sa o aiba. Spre deosebire de celelalte modele, acesta se regaseste in exclusivitate la Masatto in Europa. Pentru cei care doresc sa experimenteze o sedinta deci, o excursie in acest sens va fi o investitie care merita si cu atat mai mult va merita daca va rezulta in achizitia fotoliului.

Cititi mai multe despre tehnologiile cu care vine acest model, dar si alte informatii care pot reprezenta motivatia necesara pentru a va decide pentru un astfel de fotoliu de masaj potrivit atat pentru casa, cat si pentru birou.