Probabil si tu esti vanat/a de stresul cotidian zilnic, de aceeasi rutina in fiecare zi ce te oboseste vizibil. Cand termini munca ai nevoie de un rasfat si nu ma refer la unul saptamal, ci la unul zilnic. Acum nu este necesar sa te deplasezi pana la un salon de masaj si eventual sa mai astepti si acolo pana iti este randul.

Noi, echipa Masatto avem solutia pentru tine si timpul tau liber – fotoliile de masaj din cadrul magazinului nostru. De ce sa nu te simti rasfatat/a in fiecare zi? Nu e in regula sa te privezi de aceasta optiune – cand vii de la munca pune cele mai lejere haine pe tine si bucura-te de masajul profesionist pe care il pot realiza fotoliile noastre.

Pentru a-ti fi mai clar cat de eficiente sunt fotoliile noastre de masaj, tinem sa iti mentionam ca Liviu Varciu a cumparat fotoliul de masaj POLARIS. A fost incantat pe deplin de eficienta acestuia si de efectele benefice pe care le-au avut asupra corpului sau. De ce sa nu profiti si tu de aceste beneficii? Te poti simti rasfatat/a ca o vedeta direct la tine acasa.

In cele ce urmeaza iti vor prezenta cateva dintre folotiile de masaj din gamele noastre vaste. Fii atent/a la detalii si alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.

Fotoliul de masaj POLARIS

De ce crezi ca Liviu Varciu a fost multumit de functiile acestuia? Ei bine, in primul rand, pentru efectele sale terapeutice. Este singurul fotoliu de masaj cu sistem 3D si 6 role ceramice incalzire.

Alte avantaje ar mai fi:

  • Perne de masaj multistrat
  • Sistem Zero Gravity, S Shape, L Shape – sine de tip L
  • Se poate aseza la numai 8 cm de perete datorita sistemului Slide
  • Control inteligent prin Bluetooth cu aplicatie pentru smartphone sau tableta
  • Cel mai complex masaj pentru picioare

Este modalitatea ideala pentru a-i oferi organismului tau echilibrul bine meritat. Rolele inteligente la talpa, framanta lateralele gambelor si rolele in parte din spate a gambelor iti vor oferi masajul membrelor inferioare la care ravnesti de mult timp. Prin functia Zero Gravity, corpul tau se va relaxa si regenera – tot ce ai nevoie pentru a scapa de stresul acumulat zilnic si de durerile articulare.

Daca alegi acest fotoliu de masaj, noi iti oferim garantia pana la 5 ani si, totodata si transportul gratuit. Vezi aici ofera.

Fotoliul de masaj DOMINUS

Un alt fotoliu de masaj pe care noi ti-l punem la dispozitie este cel ce domina prin lux imbinat cu tehonogia de ultima generatie dupa cum ii este si numele – DOMINUS. Acesta poate sa iti ofere o experienta reala de masaj direct in casa ta.

Este sigurul fotoliu de masaj ce foloseste sistemul 4D – masaj mai profund, mai precis, mai puternic. Are role inclusiv in zona sezutului si zona cervicala – locuri unde durerile nu intarzie sa apara cu trecerea timpului.

In cazul in care te confrunti cu epuizarea psihica, crampele musculare, epuizarea fizica, dureri de spate si inaintarea in varsta, fotoliul de masaj DOMINUS poate fi aliatul tau de nadejde. Nu te amagi cu ideea ca durerea va trece, fa ceva in privinta asta. Fotoliile de masaj din cadrul magazinului nostru sunt cele ce te vor face sa scapi de toate aceste dureri intr-un timp scurt. Te vei relaxa complet intr-un astfel de fotoliu – ai nevoie de asta. Mai multe detalii aici.

In cadrul magazinului, avem pentru tine mai multe tipuri de fotolii de masaj – toate sub certificarea calitatii si a performantei inegalabile. Nu ezita sa accesezi https://masatto.ro/ si sa il alegi pe cel ce iti va satisface in totalitate nevoile.