Beneficiile masajului sunt recunoscute din cele mai vechi timpuri. Totusi, intr-o perioada in care ritmul alert face legea in majoritatea activitatilor este recomandat un fotoliu pentru masaj. Testate de specialisti, scaunele de masaj si-au dovedit beneficiile aduse sanatatii. Problemele ce trebuie remediate sunt diverse si au legatura in mare parte cu stresul cotidian.

In magazinul nostru se regasesc scaune pentru masaj in modele diverse si prin urmare la preturi diferite. Toti oamenii merita acea doza de relaxare necesara la finalul zilei. De aceea, modelele sunt accesibile, raportul pret – calitate fiind echilibrat. Dispozitivele ce sunt capabile sa concureze si cu maseurii profesionisti se regasesc in catalogul nostru pe Masatto.ro.

O minte sanatoasa intr-un corp ( sanatos ) RELAXAT

Este poate dificil de inteles, dar unele forme de depresie sunt asociate durerilor cronice cauzate de diferite afectiuni.

Un alt concept intens discutat este acea durere de oase. Este mai putin cunoscut faptul ca muschii sunt cei responsabili de acest inconfort. Desigur, daca nu este vorba despre o boala a sistemului osos.

Un fotoliu de masaj care prezinta specificatii diverse este Polaris Premium Delux 3D, fiind atractia principala a magazinului deoarece este recomandat de celebrul Liviu Varciu. Recomandarile nu sunt nici pe departe doar de imagine. Acestea isi au originea in specificatii atent conturate de catre producatorii acestor modele.

Fotoliul de masaj Polaris Premium Delux cu siguranta defineste luxul si performanta, ducand relaxarea la un high level. Mai mult decat atat, masajul poate fi personalizat, in functie de cerintele dumneavoastra si de stilul de viata.

Scaunele si fotoliile de masaj au o influenta puternica asupra starii generale de sanatate. Starea de bine este redata prin imbunatatirea circulatiei sanguine, astfel vor disparea spasmele musculare. Mai mult decat atat puteti observa progrese si in capacitatea de flexibilitate al corpului.

Este cunoscut faptul ca psihicul influenteaza o mare parte din boli. Masajul in aceste fotolii ajuta la cresterea nivelului de endorfine, recunoscuti drept hormonii fericirii.

Tot din acest principiu este imbunatatita si calitatea somnului. Pe langa relaxare, o buna circulatie a sangelui conduce catre un somn odihnitor.

Tehnologia sistemului de masaj 3D – ce presupune aceasta inovatie?

Principiul de functionare este unul simplu, acesta constand in prezenta rolelor de masaj. Secretul consta in confortul redat de acestea prin extindere pana la 7 cm. Efectul este unul ce depaseste asteptarile – masajul este dinamic, performant ce elimina tensiunea din zona umerilor si relaxeaza musculatura spatelui. Masajul este unul precis, senzatia fiind cea experimentata la un salon de masaj profesionist.

Sistemul 3D face referire la actiunile rolelor de masaj asupra zonei lombare, bazinului, a soldurilor si a sezutului.

Mecanismul cu sina SL, prevazut in specificatiile diferitelor modele de fotolii din portofoliul nostru, permite efectuarea unui masaj conform cu forma de S a coloanei.

Funcția Zero Gravity

Fotoliul de masaj Polaris oferă o experienta unica a masajului prin implementarea tehnologiei speciale Zero Gravity. Principiul, in esenta consta in redarea pozitiei naturale a corpului, atunci cand picioarele se afla deasupra corpului la un unghi de 128 de grade.

Scanarea utilizatorului

Cand este vorba despre un dispozitiv ce revolutioneaza tehnologia, in domeniul fotoliilor de masaj se face referire si la posibilitatea de scanare a corpului. Acest aspect consta in detectare formei corpului, astfel fiecare masaj este personalizat si orientat spre zonele predispuse durerii.

Indiferent de modelul ales, nimic nu se compara cu un masaj relaxant dupa o zi obositoare. Va invitam sa descoperiti beneficiile si efectele unui scaun cu masaj direct la magazin.