Se poate spune ca in ritmul alert impus de societatea actuala, relaxarea este in sine un lux. Masajul este o tehnica ce aduce starea de bine si confort inca din cele mai vechi timpuri. O actiune terapeutica, explorata in special in cultura asiatica, se face cunoscuta astazi la nivel global. Majoritatea persoanelor opteaza pentru serviciile unui maseur profesionist intocmai pentru ameliorarea durerilor musculare si nu numai.

Va propunem o solutie mai usoara pentru a va bucura de beneficiile unui masaj. Fotoliile de masaj din catalogul nostru Masatto. Un model ce aduce luxul și tehnologia împreună este fotoliul pentru masaj DOMINUS.

Lux si functii inovative – relaxare high level

Departe de a fi un simplu fotoliu pentru masaj, modelul DOMINUS utilizeaza o tehnologie avansata, oferind experienta reala a masajului in confortul propriei case. Tehnologia de ultima generatie este imbinata cu tehnici stravechi de masaj completate de un exterior elegant.

Proiectati propria oaza de relaxare acasa!

Fotoliul de masaj DOMINUS este prevazut cu un sistem 4D. Acesta este conceput pentru a va oferi un masaj precis, eficient și puternic. Spre deosebire de masajul 3D, sistemul 4D presupune un masaj complet, inclusiv in zona cervicala si cea a sezutului. In esenta principiul de functionare consta in mularea rolelor de masaj pe curbura corpului, acest lucru fiind posibil datorita sistemului ce ajusteaza unghiul de masaj.

Inovatie si beneficiile pentru sanatate

Terapia cu ioni negativi este recunoscuta pentru numeroasele beneficii asupra pielii. Fotoliul de masaj DOMINUS revolutioneaza tehnologia si surprinde placut prin modul de implementare a functiei cu ioni negativi de oxigen.

Conceptul este unul cu adevarat impresionant pentru ceea ce inseamna un fotoliu pentru masaj. Stilul structural permite eliberarea constanta a ionilor negativi in zona superioara. In acest fel aerul este purificat, ionii negativi ai oxigenului fiind buni stimulatori ai starii de bine.

Avantajele eliberarii ionilor negativi de oxigen

  • Curata aerul de praf, de sporii de mucegai, parul de animale,
  • Elimina bacteriile din aer,
  • Amelioreaza starile depresive,
  • Favorizeaza somnul calitativ,
  • Reduce durerile de cap si aparitia bolilor,
  • Imbunatatesc capacitatea de concentrare.

Un alt aspect ce face acest fotoliu de masaj sa se incadreze in categoria de lux este modul de proiectare al programelor terapeutice.

Programele automate aduc starea de relaxare, prin stimularea zonelor dureroase ale corpului. Printr-o simpla apasare de buton puteti beneficia de un masaj profesionist in confortul propriei locuinte. Mai mult decat atat, prin functia de scanare a corpului este depistata zona dureroasa in timp util, intocmai pentru a optimiza timpul limitat din aceasta era a vitezei.

DOMINUS este prevazut cu o tehnologie eficienta in ceea ce priveste masajul picioarelor. Presopunctura, atat de apreciata in activitatile de terapie, consta mai ales in stimularea centrilor nervosi ai talpilor. Unii specialisti considera talpile ca fiind ca o a doua inima pentru organismul uman. Prin sistemele inovative implementate, piciorul este masat la 360 de grade.

Scaunul de masaj DOMINUS este un excelent motiv pentru a va apropia de beneficiile reflexoterapiei. Pe pagina principala Masatto.ro gasiti o varietate de fotolii pentru masaj, atat din gama de lux, cat si din alte categorii.

Preturile si indicatiile tehnice va sunt prezentate intuitiv pentru fiecare articol din portofoliul nostru. Mai mult decat atat, atestam calitatea prin oferirea unei perioade extinse de garantie – 5 ani.

Daca doriti sa va simtiti ca o vedeta, scaunul pentru masaj Polaris a fost achizitionat de cunoscutul Liviu Varciu. Indiferent de model insa, veti beneficia de un high level al tehnologiei, intocmai pentru a va bucura de confortul si relaxarea optima dupa o zi obositoare.