ELEKTRA, fotoliul Home & Office

Pentru ca fotoliile de masaj au devenit practice in combaterea stresului, a durerilor de spate si nu numai, desigur ca a crescut interesul pentru folosirea acestora oricand, fara limite. Daca inainte sedinta de masaj insemna programare, deplasare si urmarea unui orar anume, acum iata ca Masatto a schimbat regulile. In varianta compacta si eficienta este modelul ELEKTRA, un fotoliu ideal home&office.

Elektra face parte din gama by Masatto si include desigur tehnologii variate. Iata ce il recomanda si ce dotari are, caracteristici ce il fac unic si per total un fotoliu complex.

Indicat pentru: epuizare psihica;

crampe musculare;

epuizare fizica;

pentru miscarea optima si necesara organismului, pentru cei care inainteaza in varsta;

dureri de spate.

Elektra poate fi comparat cu usurinta cu un maseur profesionist, asta pentru ca datorita sistemului sau inteligent de role 3D are role siliconate ce maseaza exact ca un profesionist. De asemenea, prin setarile facute, utilizatorul poate comuta de la functiile automate si programul variat la miscarile dintr-un singur punct. Este realizat astfel un masaj profund al tesuturilor in mod specific doar in anumite zone.

Poate realiza masaje de tip:

Framantare

Presiune

Tapotament

Rulare

Stretching

Frictiune

Toate aceste tehnici pot masa intregul corp. Aceasta este experienta fotoliului de masaj Elektra! Maseaza din cap pana in picioare, datorita unor sisteme integrate la nivelul membrelor inferioare si superioare. Este vorba despre:

Sina SL

Asta inseamna ca ofera o pozitie optima pentru spate, mentinand curbura naturala a coloanei. Cat despre sina de tip L aceasta este cea care ofera masaj de la cervicala si pana la sezut, imitand perfect mana profesionista a unui maseur.

Zero Gravity

Dupa cum spun si cei de la NASA pozitia zero gravity este cea optima pentru relaxarea organismului. Este pozitia de echilibru, egonomica si corecta. Ce se intampla concret? Atunci cand este folosit un fotoliu de masaj ce include acest gen de tehnologie, corpul traieste experienta imponderabilitatii. Spatele va fi lipit de spatarul fotoliului, efectul masajului va fi unul complex. Circulatia sanguina este imbunatatita, durerile sunt atenuate, totodata tensiunea din urmeri si gat fiind eliminata.

Tehnologia Zero Gravity este inclusa in multe dintre fotoliile by Masatto sau cele comercializate de Masatto. Afla mai multe despre aceasta, din cadrul paginii noastre https://masatto.ro/.

Perne de aer si role

Fotoliul Elektra permite scanarea ocupantului astfel ca isi va adapta functiile incat sa maseze cat mai precis. Rolele din dotare maseaza umerii, spatele, sezutul, gambele. Cat despre pernele de aer, acestea se comprima si decomprima si prin aceste miscari realizeaza presopunctura, masand pielea, muschii.

Interesant este ca sunt masate inclusiv picioarele, sub talpi, acolo unde rolele exista de asemenea. Este o atentie deosebita acordata acestei zone astfel incat sa se intregeasca masajul oferit. Picioarele dureroase, umflate inseamna o suferinta in plus. Atunci cand simtiti asta tot ce va trebuie este desigur un masaj riguros care sa contracareze cu efectele durerii. De aceea, rolele de la nivelul talpilor sunt un avantaj marca Elektra.

Cum contribuie Elektra la relaxarea utilizatorului

Trebuie mentionat ca in timpul masajului este de preferat ca mintea si psihicul utilizatorului sa fie in asentiment, sa fie o relaxare completa. De aceea, Elektra include de asemenea un sistem audio, pe care il are incorporat spre a oferi in surdina muzica care contribuie la o stare de bine. Exista, de asemenea, si conexiune prin Bluetooth si port USB. Astfel, setarile facute pentru acest fotoliu includ nu doar intensitatea masajului, durata si locul specific unde miscarile rolelor sa ofere o stare de bine, ci si muzica dorita sa se auda in tot acest timp.

Elektra este ideal pentru acasa sau la birou. Poate fi testat, cu programare facuta in showroom. Detalii avem pe site sau ne puteti contacta telefonic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *