Nu oricine isi permite sa programeze constant sesiuni de masaj in cadrul saloanelor speciale, mai ales ca asta presupune si alocarea unui timp anume, in conditiile in care prea putini au disponibilitate pentru asta in societatea actuala.

Sedintele de masaj pot fi inlocuite cu succes astazi de fotoliile de masaj. Suntem specializati in producerea si furnizarea de fotolii si scaune profesionale, atat marca proprie, cat si a altor brand-uri consacrate. Ne-am adaptat special pentru a le face ideale in situatii variate. Eficienta acestui tip de dispozitiv este demonstrata, mai ales in cazul modelelor recent lansate. Fiecare denota o functionalitate reala, cu avantaje sustinute.

Cui se adreseaza produsele noastre?

Atat linia noastra de fotolii si scaune , cat si cele ale altor nume de insemnatate in domeniu sunt dedicate publicului larg. Unii cred ca sunt doar pentru mediul corporate, insa in realitate il recomandam ca sprijin al sanatatii in fiecare locuinta. Ce e drept, cu atat mai dorite vor fi de persoanele cu un stil de viata sedentar, care petrec mult timp la birou. Nu este insa singurul public vizat. Muschii au nevoie de relaxare, corpul trebuie sa se destinda din cand in cand, mai ales daca alergatul sau sala fitness nu sunt parte din programul saptamanal.

Persoanele care experimentează epuizare psihica

Epuizarea psihica este un eveniment destul de comun, rezultat al sarcinilor peste puteri de la locul de munca sau de acasa, al responsabilitatilor, etc. Masajul ajuta la eliberarea stresului, la relaxarea mintii si la redobandirea echilibrului, a calmului.

Persoanele care au frecvent crampe musculare

Recunoscute si sub denumirea de carcei, acestea sunt cu adevarat deranjante. Sunt un rezultat al lipsei miscarii, a hidratarii de asemenea. Daca timpul nu permite antrenamente fizice constante, sedintele realizate cu ajutorul unui fotoliu profesional din magazinul nostru va pot rezolva problema.

Persoanele care experimenteaza epuizare fizica

Aceasta poate de asemenea influenta sanatatea, motiv pentru care simptomele precum oboseala nu trebuie tratate cu indiferenta. Corpul are nevoie de relaxare, pentru a elibera tensiunea acumulata la nivelul muschilor, motiv pentru care sesiunile de masaj constituie recomandarea noastra. Dispozitivele pe care le propunem in acest sens, precum fotoliul Sirius by Masatto imbina tehnici si functii inteligente, ideale pentru a ameliora din simptome si starile neplacute resimtite. Recomandam folosirea sa in fiecare seara, prin stabilirea unui program personalizat de masare.

Persoanele care sunt inaintate in varsta

Odata cu inaintarea in varsta, deja corpul prezinta o rezistenta mai mica la factori diversi fata de care candva reactiona altfel. Starile de oboseala, disconfortul fizic general sunt simptome dintre cele mai frecvent resimtite. Mai ales acolo unde conditia fizica nu este una excelenta, recomandam sesiunile de masaj profesionale, cu fotoliul Polaris sau oricare din gama noastra. Grija pentru sanatate trebuie sa fie neobosita, sa ne tina mereu in alerta, la orice simptom resimtit, repetitiv, suparator.

Persoanele care se confrunta cu dureri de spate

Este o problema destul de generala. De obicei este asociata cu un stil de viata sedentar, insa cauzele pot fi dintre cele mai variate. Ridicarea unei greutati prea mari, curentul, sunt doar cateva exemple in acest sens.

In portofoliul nostru regasiti o prezentare detaliata pentru fiecare model de fotoliu si scaun comercializat. Dupa ce ati ales favoritul, puteti rezerva o testare in showroom-ul nostru, pentru a va convinge ca este intr-adevar ceea ce va doriti. Va stam la dispozitie cu servicii de consultanta si asistenta privind alegerea si folosirea dispozitivelor.