Bun venit in lumea Masatto! Va intampinam cu drag si entuziasm intr-o alta lume, o noua dimensiune a relaxarii. Iar pentru a face asta am creat locul perfect. Casa Masatto, asa cum ne place sa ii spunem, este portalul catre relaxarea de care aveti nevoie si dupa care tanjiti.

Am ales o locatie aparte, premium, in una din zonele bune ale capitalei, in nord. Incepand cu luna octombrie a acestui an pe strada Iancu Nicolae 97 am deschis portile pentru cei care cauta alinare, detasare si servicii premium, pentru cei in cautarea fotoliului perfect care sa le ofere relaxare, detensionare.

Ce veti gasi aici

Pastram ideea de transparenta si ne dorim ca toti cei care ne trec pragul sa inteleaga pe deplin ce am cladit si de ce. Avem valori si convingeri ce sunt baza in crearea unui brand solid. Ne place sa credem ca suntem un motiv in plus pentru care unii romani zambesc de la prima ora a diminetii, sunt mai veseli, traiesc mai bine, mai frumos, sunt mai impliniti sau se simt mai bine ca oricand bine in propria piele.

Veti gasi aici un spatiu mai generos ca oricand. Locatia este wow si gazduieste multe dintre fotoliile de masaj Masatto care au revolutionat nisa aceasta. Veti gasi modelele noastre de top, fie cele premium sau home use. Veti gasi aici oameni cu zambetul pe buze gata sa va poarte si sa va ghideze in universul nostru.

De ce sa vin la Casa Masatto

Pentru cei dintre voi care se gandesc de ce sa vina la Casa Masatto trebuie spus ca ceea ce va oferim este o experienta completa. Nu vindem doar fotolii de masaj, ci experienta in sine si pentru a va bucura pe deplin de ceea ce am creat si lansat, trebuie sa intelegeti cum functioneaza. Un consilier Masatto va ajuta sa setati, sa butonati, desi totul este mai degraba intuitiv.

In Casa Masatto puteti testa GRATUIT orice tip de fotoliu dorit. Si am creat si ambientul perfect pentru asta. Bellatrix spre exemplu, unul din modelele dintre cele mai complexe, include si led-uri ornamentale. Recomandam ca atunci cand va asezati in acest fotoliu sa tineti cont si de atmosfera creata, de un loc semi luminat, pentru ca masajul sa fie resimtit pe deplin. Si daca timpul va permite, un somn dupa masaj ar fi perfect! Descoperiti Bellatrix si la casa Masatto, in toata splendoarea sa.

Va asteptam in noua noastra locatie sa testati fotoliile noastre. Va asteptam sa ne cunoastem, sa descoperiti pe propria piele ce inseamna relaxarea despre care va vorbim, caci nu exista mod mai bun de a exemplifica ce am creat decat testul practic.

Puteti testa gratuit si acasa. Costurile sunt zero si ne asumam sa livram, sa despachetam, sa montam si sa punem in functiune si sa plecam cu ambalajul. 30 de zile de test gratuit, pentru orice model de fotoliu dorit.

Nu stiu ce sa aleg!

Ei bine, de aceea suntem aici! Din optiunile pe care le avem va ajutam sa descoperiti de model vi se potriveste, in functie de nevoi si buget. Nu ne plac lucrurile standard, nu ne plac lucrurile limitate si nu ne place sa livram acelasi lucru pentru toata lumea. De aceea, am personalizat totul, de la showroom-ul nostru ca iata a luat nastere sub forma de Casa Masatto si pana la modul in care tehnologiile din spatele fotoliilor noastre de masaj reusesc sa adapteze miscarile – scanare corporala si aplicarea masajului mai precis ca niciodata, in functie de silueta fiecaruia.

Oferta noastra va fi pe masura, una personalizata. Va asteptam sa ne cunoastem! Casa Masatto este aici:

Str. Erou Iancu Nicolae, numar 97

Zona Baneasa-Pipera

+40 756 478 789