Obisnuiti cu sesiunile de masaj profesionale, cu efecte fizice deosebite, multi cauta astazi solutii extraordinare, interesati fiind de posibilitatea de a beneficia de masaje altfel, mai complexe. Ne-am obisnuit clientii cu linii de fotolii care depasesc cu mult asteptarile, indiferent de tipurile de masaj efectuate de acestea. Cand masajele ca la carte au devenit prea putin pentru acestia, ne-am concentrat atentia asupra unei noi linii si astfel a luat nastere linia premium, ce include modele inedite, ce promit sa intregeasca experienta de masare si a celor mai pretentiosi.

Premium, o revolutie in tehnologia relaxarii

Solutii inteligente de revigorare pentru intreaga familie, modelele pe care le propunem celor ce doresc sa experimenteze masaje la urmatorul nivel promit sa nu dezamageasca. Te invitam sa le descoperi pe cateva dintre acestea, respectiv sa afli de ce sunt speciale.

  • Pollux

Cand dorinta este de a beneficia de un masaj realist, complet, solutia este Pollux – un fotoliu ce combina cu succes tehnologia de scanare SL si capacitati terapeutice specifice modului Zero Gravity. Mai mult decat o experienta de relaxare inegalabila, sedinta de masaj te transpune intr-o stare de bine de top. La finalul terapiei, stresul este redus, iar durerile care te chinuiau atenuate cu succes.

  • Mizar

Pentru cei care doresc sa se bucure de un corp revigorat, insa cu finete, in mod atent, Mizar este recomandarea noastra. Un fotoliu mai complex prin stilul sau si functiile inglobate comparativ cu cele deja cunoscute din portofoliul nostru, Mizar te ajuta sa simti masat inteligent fiecare parte a corpului, cu ajutorul unui controler intuitiv. Pozitia Zero Gravity isi spune cuvantul si in cazul acestui model. Cu extensia inteligenta din zona picioarelor, simti ca plutesti dupa fiecare sesiune de masaj.

  • Naos

Vrei sa experimentezi un masaj cum nici nu visai ca exista? Masaj cu incalzire, functia Zero Gravity inglobata, mecanism de masaj 3D cu 4 role, zona de masaj extinsa, dimensiuni optimizate – deci adaptabil dupa proportiile corpului, mecanism de masaj flexibil, dar si alte caracteristici recomand modelul Naos, parte din linia premium de la Masatto.

  • Antares

Intensitatea cu care acest fotoliu efectueaza fiecare masaj este unica. Desi profunde, miscarile aplicate intregului corp sunt blande, relaxante. Ce face ca acest fotoliu sa fie unul deosebit? Este mai complex fata de alte game regasite in portofoliul nostru prin faptul ca reuseste sa ofere o acoperire completa, ce rezulta intr-un masaj mai cuprinzator. In orice caz, cuvintele sunt de prisos in a descrie starea de relaxare pe care o genereaza in timpul sesiunilor pe care le realizeaza Antares.

 

Nu doar modelele mentionate te pot transpune intr-o stare exceptionala de bine. Descopera in showroom-ul nostru si modelele luxury:

  • Bellatrix

Cel mai bun mod de a petrece timp in familie? Bellatrix imbunatateste experientele pe care le ai cu cei dragi, prin masaje inedite. Completat de led-uri de iluminare inteligente, masajele se desfasoara intr-o ambianta deosebita de relaxare. Rolele reflexogene, alaturi de cele 34 de perne de aer, lucreaza intregul corp in mod simultam, masand cu succes puncte cheie de relaxare.

  • Divina

Cu un nume care spune deja totul, acest fotoliu te ajuta sa experimentezi luxul dintr-o pozitie speciala, schimbandu-ti toata perceptia pe care obisnuiai sa o ai asupra acestui concept. Ti-am cucerit atentia? Testeaza personal fotoliul recunoscut pentru iscusinta cu care imbina biologia si tehnologia si simte pe propria piele de ce este considerat un model revolutionar. Divina maseaza mai profund fascia, iar efectele ulterioare sunt uluitoare.

 

Nerabdator sa incerci fotoliile noastre? Beneficiezi de testare gratuita in showroom-ul Masatto din orasul tau. Iti mai ramane doar sa il alegi pe cel care te-a cucerit iremediabil.