Am lansat colectia 2020-2021 si este plina de surprize. Aducem in atentia publicului fotolii care va vor indeplini visul de a fi intr-o forma maxima, zi de zi, fotolii care va uimesc prin functiile pe care le permit a fi selectate.

Meet the stars!

Pentru ca realmente asa le putem numi, cele 11 fotolii parte din noua colectie sunt perfecte a fi integrate atat in spatiul intim de acasa, cat si in zona private area, zona de relaxare ce poate fi amenajata la birou.

Modele home use

Le consideram perfecte pentru relaxarea de acasa si aici vorbim despre modele elegante si cat mai compacte precum Eta, Hadar, Tania sau Atria. Si fiecare in parte este cunoscut pentru caracteristici aparte.

Hadar – include comanda vocala si te „asculta”, raspunzand rapid la comenzi. Include perne de aer cu care maseaza inteligent, alaturi de role si incalzire. Pentru picioare masajul include actiunea rolelor la talpi si perne de aer de-a lungul gambei, de ambele parti.

Tania – masaj 3D, perne de aer ce acopera integral laba piciorului, functia zero gravity sunt cateva dintre aspectele marcante de la acest model.

Atria – se bucura si va bucura cu sistem de incalzire, masaj 3D si comanda vocala, insa si cu o sina mai extinsa, de 135 cm. Inovatia ne-a adus si in situatia de a ne putea lauda la ora actuala cu tehnologia zero space, ceea ce inseamna ca acest fotoliu are nevoie de o modesta distanta de 5 cm de la perete.

Eta – este varianta mai compacta si minimalista vreodata, cu ajutorul caruia veti avea parte de mini serii de sedinte de masaje. Se concentreaza pe partea de spate. Este usor de depozitat, chiar versatil am putea spune.

Linia premium

Pollux – cu ale sale perne de aer la antebrate, maini, gambe si picioare, va masa concomitent cu rolele de masaj pentru o experienta completa. 24 de astfel de perne, cu suport de telefon inclus, Pollux permite control facil si are panou de comanda pe brat.

Mizar – aici surpriza este a rolelor pentru reflexoterapie, cele care impreuna cu pernele de aer vor realiza un masaj desavarsit. Stiati ca in talpi exista centri nervosi ce corespund cu organele interne? Reflexoterapia poate fi si ea o forma de tratament benefica corpului.

Antares – la fel de compact, are nevoie de spatiu minim pentru a se desfasura la adevarata sa valoare. Masaj cu incalzire, tehnologia de scanare SL sunt de asemenea parte din complexitatea acestui fotoliu de masaj.

Naos – se distinge prin mecanismul sau de masaj 3D cu 4 role, sina de 130 de cm si ce este unic la acest model se refera la masajul ritmic pentru picioare. Pentru ca aveti nevoie de o senzatie de eliberare si totul porneste de la picioare, de la cat de usori va simtiti cand pasiti. Dar nu puteti face asta cu picioarele obosite sau umflate, nu-i asa?

Modele luxury

Bellatrux si Divina sunt doua dintre cele mai competitive tipuri de fotolii. Divina spre exemplu este unicul care include doua sisteme de masare. Divina este ultraperfrormant, un gadget de ultima generatie adus intr-o varianta mai eleganta si compacta.

Iar Bellatrix ii tine companie, fiind pe aceeasi lungime de unda. Vorbim despre led-uri incorporate, despre 34 de perne de aer, de sunet stereo si de suport pentru device. In timp ce va relaxati cu masaje si muzica in surdina Bellatrix lucreaza neobosit conform setarilor.

Testare gratuita, valabila si pentru noua colectie!

Noua colectie este disponibila online si in showroom-urile noastre. Am inaugurat Casa Masatto, unde puteti gasi modelele de lux si luxul in sine, al relaxarii. Testati orice model dorit, gratuit, in locatiile noastre sau acasa!