massato.ro

Bun venit in lumea relaxarii. Din momentul in care pasesti  in showroom-ul nostru, in Casa Masatto sau in orice alta locatie, iti dai seama ca ai un altfel de vibe. Poate ca simplul gand ca urmeaza sa fii masat inseamna o animare de spirit ce te face sa simti exaltarea.

Ai aflat? La Masatto testarea gratuita este in continuare o posibilitate pe care o oferim tuturor. Cu 30 de zile la dispozitie sa te razgandesti, desi pare greu de crezut ca o vei face.

Cum sa alegi fotoliul potrivit pentru tine

Sunt zeci de motive sa alegi Divina cum la fel de bine ai putea sa alegi Bellatrix. Uneori dicteaza bugetul, insa mai presus de toate este nevoia ta. Fie ca ai dureri de spate, dureri cronice, experimentezi durerea cervicala sau poate te recuperezi dupa o sarcina ce ti-a transformat corpul si simti epuizarea in toti porii tai, fotoliile de masaj Masatto sunt o recomandare. Care dintre ele? Afla pas cu pas:

Fotoliul dorit trebuie sa fie unul compact? Pentru ca uneori spatiile ne conditioneaza mai mult decat o fac alte aspecte. Pentru cei care muncesc de acasa in fata laptopului, pentru cei care locuiesc la bloc in case unde totul trebuie sa fie practic si functional, fotoliul potrivit poate fi Eta.

massato

Fotoliul dorit trebuie sa te relaxeze vizual si nu doar prin masaje? Bellatrix este pentru tine. Luminile sale ambientale sunt acel plus care te vor relaxa cand nu suporti lumina puternica a becurilor.

Esti fan a masajelor thailandeze? Opteaza pentru femininul Thai. Cu 12 programe automate si alte 6 manuale, te va framanta, iti va oferi presopunctura, mobilizari si elongatii. Totul pentru ca relaxarea ta sa fie rezultatul eforturilor.

Cauti si tehnologie performanta, un fotoliu complex, de ultima generatie, dar care sa nu ocupe extrem de mult spatiu? Afla despre Rada. Datorita functiei Zero Space va fi fix ce ai nevoie.

Ghid util

Am creat pentru publicul larg Casa Masatto, un concept nou de showroom, tocmai din ideea ca pentru a intelege performanta fotoliilor de masaj trebuie sa le intelegi functiile. Nimic nu pare sa fie mai relevant decat testu practic. In plus, pentru cei care solicita testarea acasa, venim pregatiti cu fotoliul dorit, il setam si oferim tot suportul necesar pentru partea tehnica.

→Discuta cu un consilier. Pentru ca ne place sa personalizam ofertele, fiecare cerinta a ta contureaza fotoliul potrivit. Ne vom incadra in bugetul indicat de tine si vom tine cont de preferintele legate de programele de masaj.

→Descopera diferentele. Sina SL presupune ca scanarea va fi una mai cuprinzatoare, la fel ca si masajul, care coboara de-a lungul coloanei pana jos spre coapse. Sina de tip L sau long L cum dispune Rada spre exemplu ofera un masaj mai complex decat variantele conventionale.

→Opteaza pentru sistem cu incalzire. Beneficiile acestuia sunt cunoscute, are rolul de a diminua durerile practic instant.

→In cautare de fotoliu cu functii care sa iti monitorizeze starea de sanatate? Pentru cei care urmaresc realmente efectele terapeutice ale fotoliilor Masatto recomandam Dominus Med. acest tip de fotoliu poate monitoriza pulsul, nivelul de saturatie de oxigen din sange si microcirculatia.

Recomandam de asemenea sa stabilesti un buget, sa fii deschis la nou si sa incerci. Cat de comod stai in el, cat de profund ai nevoie sa actioneze, cat de viguros, sa tii cont de panoul de control. Detaliile mici fac diferentele! Nu putem spune din start ce iti este benefic, dar stim sigur ca oricare ar fi alegerea ta, nu o vei regreta, pentru ca tehnologiile cu care sunt inzestrate fotoliile noastre este secretul unor masaje negresit intense, ca cele pe care numai un expert maseur le poate realiza.