Siri, delete my belly! Visezi sa spui asta? Inteligenta artificiala a atins cote impresionante la ora actuala. Stii si tu, caci smartphone-urile acum iti asculta cerintele si executa comenzi vocale cu tot mai mare precizie. Ai o satisfactie enorma cand poti sa faci orice altceva si in acelasi timp sa-i ceri lui Siri sa apeleze pe cineva. Ei bine, ne-am gandit ca ai avea nevoie si de un pic de ajutor in ceea ce priveste fotoliile de masaj. De aceea, comanda vocala este un alt mod prin care incercam sa te surprindem.

Spune ce iti doresti si el executa

Atria spre exemplu este unul din modelele de fotolii Masatto ce iti permit sa spui ce iti doresti pentru a incepe de indata tipul de masaj dorit. Comanda vocala inseamna o mai mare usurinta de a da start programelor dorite. Dar vorbim despre control dual, adica posibilitatea de a da comanda vocala, dar si de a seta din butoane sau clasic din telecomanda.

In cazul modelului Atria vorbim despre butoane pe bratul fotoliului care te vor ajuta sa setezi rapid ce anume doresti, fie sa activezi comanda vocala.

Meet Hadar sau relaxarea ta sub o alta forma

Daca trebuie sa vorbim despre aceasta functie moderna si in pas cu tehnologia actuala atunci in mod clar trebuie sa amintim si despre Hadar. Este desigur un alt tip de fotoliu ce include si comanda vocala. Intreaga sa performanta nu se poate rezuma doar la atat, insa este ca cireasa de pe tort. Comanda vocala intregeste aceasta experienta.

Functia in cauza poate fi imediat activata prin telecomanda din dotare ce sta pe o parte, intr-un buzunar special special creat pentru asta. Nu este un efort foarte mare sa faci asta, insa este cu atat mai comod sa nu mai fii nevoit sa iti misti mana imbratisata complet de perne de aer pentru a seta ce si cum iti doresti sa continue programul tau de masare.

Control prin panou sau chiar si aplicatie dedicata

Pentru alte modele am gandit ca daca nu este vorba de a-ti rosti preferintele, atunci sa fie vorba despre miscari gentile, minim de efort, ce te ajuta sa iti setezi preferintele. Ori Divina a fost creat astfel incat sa incununeze cu succes eforturile noastre de a aduce tehnologia de ultima generatie la indemana utilizatorului.

Pe cat de complex este totul in spatele acestui fotoliu de masaj, pe atat de usor poate fi controlat. Asadar de data aceasta un design fin, linii fine, butoane pe panoul de pe bratul fotoliului iti vor arata cat de usor este sa ai totul sub control. Roteste si intensifica miscarile, inainte si inapoi, revina la programul initial sau schimba tehnica. Atat de simplu!

In plus, Divina este edificator pentru tehnologia complexa. Astfel, dispune de pad cu touchscreen de 10 inchi. Aici cu o simpla atingere te joci pe ecran cu setarile. Are de asemenea si incarcare wireless, pentru smartphone-ul tau. Poti instala aplicatia dedicata astfel incat cele 9 programe automate sau manuale sa fie mai usor de gasit prin aplicatie.

Stii ce sta in spatele acestei functii de incarcare wireless? Inductia electromagnetica. Este o demonstratie in plus a faptului ca suntem lideri in Europa la capitolul tehnologie incorporata in fotoliile de masaj.

Testeaza gratuit! Exact, ai auzit bine, ai citit bine! Free of charge. Preferam sa supunem fotoliie noastre unor teste reale si practice si le vom lasa sa iti arate cat de usor pot fi comandate, controlate si cat de bine te simti dupa o sesiune de masaj. Mentinem aceasta oferta si in acest an, asadar te asteptam la Casa Masatto sau la cel mai apropiat showroom.