fotoliu de masaj Sadira

 

Tot mai multe persoane tinere se confrunta cu probleme la nivelul coloanei vertebrale. Foarte multi sufera de scolioza, cifoza si altele, iar factori sunt destui. Inca de cand merg la scoala acestia au de carat kilograme de carti si caiete in spate, ceea ce nu este normal. Postura in banca este inadecvata si pe foarte multi ii vezi mergand incovoiati. Nu toti realizeaza acest lucru si nici nu au instinctul de a-si autocorecta postura, iar in timp, problemele coloanei se pot agrava.

Nici adultii nu stau mai bine la acest capitol, mai ales in cazul acelora care lucreaza la birou. Iar daca luam in considerare si sedentarismul, care este o problema majora in ziua de azi, pare ca sanatatea noastra este tot mai afectata, de la an la an.

Un mod prin care ne putem detensiona muschii de stresul acumulat, prin care starea ligamentelor, articulatiilor si oaselor poate fi imbunatatita, prin care ne putem relaxa si fizic si psihic, este masajul.

Insa o alta problema a acestei generatii este si lipsa timpului. Rar mai avem timp si de propria persoana. Daca te regasesti in aceste randuri, omul modern cu dureri si fara timp pentru propria bunastare, atunci ai nevoie de o solutie rapida, utila si oricand la indemana. Aceasta solutie consta in alegerea unui fotoliu de masaj de la noi, care sa te astepte zilnic acasa, iar ori de cate ori ai nevoie sa il folosesti.

Sadira – tot ce iti doresti intr-un singur fotoliu

Fotoliul de masaj Sadira este disponibil in doua combinatii cromatice Golden Buzz si Midnight Peace. Acest fotoliu combina tehnica de masaj 3D, ce iti permite sa simti maini de masaj multidimensionale, cu pernele de aer ce iti comprima muschii si functia de Zero Gravity. Aceasta iti ofera un masaj realist, complet si profund, intr-o stare de imponderabilitate, exact ca a astronautilor din spatiu. Rolele de masaj patrund adanc in muschi, inlaturand chiar si durerile profunde. In Sadira poti avea parte si de masaj cu caldura, ideal in perioada rece a anului. Caldura impreuna cu masajul iti vor relaxa muschii mai rapid si circulatia sanguina va fi imbunatatita.

Ai posibilitatea de a alege intre 12 programe de masaj automate ce au fost concepute cu ajutorul unor experti in acest domeniu. Dispui si de alte 5 tehnici manuale de masaj ce le poti selecta in functie de preferintele tale. Astfel, poti focusa masajul doar pe o anumita zona unde te doare.

Propriul tau maseur thailandez

Prin tehnica de masaj thai disponibila in programele automate te vei simti ca si cum ai fi la spa in fiecare zi pe masa unui profesionist. Sadira ofera miscari de intindere, tractiune si extensie ce iti vor detensiona si elibera de stres intregul corp, dar si psihicul. Fotoliul iti ofera o sedinta de stretching completa pentru ca destinderea sa fie maxima. Stii si tu cat de bine te simti dimineata cand te intinzi, pregatindu-ti corpul pentru a te ridica din pat. Gandeste-te ce bine ai sa te simti in Sadira, unde stretching-ul este prelungit.

Si ca sa fie masajul cu adevarat complet, Sadira iti maseaza si principalele puncte reflexogene ale picioarelor. Acest tip de masaj atenueaza durerile dupa o zi obositoare de mers sau stat in picioare, imbunatateste circulatia locala si ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in organism. In plus, chinezii sunt cunoscuti pentru masajul reflexogen, iar fiecare parte a talpii este asociata unui anumit organ, nerv, glanda. Deci beneficiile unui astfel de masaj au loc si la interior.

Poti sa ai parte de toate aceste masaje minunate in timp ce asculti muzica preferata prin sistemul Bluetooth incorporat. Daca vrei sa descoperi ce inseamna mesajul in Sadira vino in unul din showroom-urile noastre sau testeaza-l gratuit la tine acasa timp de 30 de zile!