Ne-am tinut de cuvant si am ajuns in etapa finala a concursului. Divina si-a gasit locul in casa unei mamici sexy, iar noi am gasit satisfactia de a oferi superbul fotoliu asa cum am promis.

 

DIVINA White Gloss | Limited Edition by Masatto si titulatura de cea mai sexy mamica

 

 

Din momentul in care o femeie devine mama si isi implineste viata cu cel putin un copil, incepe  o alta etapa a vietii sale. Se simte si devine mai puternica, mai responsabila. Practic renaste si se tranforma in stalpul vietii pentru ea, copilul sau si familia sa. Dar totodata aceasta poveste nu se poate spune ca nu este presarata cu tot felul de provocari.

 

Inca din perioada pre maternala incep sa apara durerile de spate, de picioare, picioarele sunt mai obosite si sustin o greutate mai mare. Apar durerile de cap, somnul nu mai este atat de placut ca inainte caci este intrerupt constant. Iar in tot acest carusel de emotii, stari si fluctuatii hormonale, dar si de greutate, masajele sunt adevarate terapii. V-am spus si cu alte ocazii, poate chiar si aici pe blog, despre beneficiile masajelor chiar si in cazul femeilor insarcinate.

 

Esti si tu genul care se gandeste ca dupa ce va naste totul va redeveni ca la inceput? Ar putea, dar chiar daca nu vei mai obtine talia de viespe enjoy life so. Esti sexy si cand esti mamica, arati bine si cand ai un copil. Maturitatea unei femei este hot. Dar sa vorbim si despre starea de bine, relaxare si masaje, rasfat si necesitate pentru orice femeie si mai ales mama!

 

Relax mom!

 

Intr-un mod paradoxal, orice mama se agita pentru copilul sau. Sa ii cumpere tot ce este posibil, sa aiba tot ce e necesar si ceva mai mult decat atat. Si nu sunt putine cele necesare unui copil, la fiecare etapa de varsta. Insa este destul de usor sa uite de ea, in incercarea de a-si multumi pe deplin copilul si familia.

 

Credem ca mama este seva unei familii, este liantul si de ea depinde totul. Asadar sa o relaxam pe mama! Cand somnul ii este insuficient, cand treburile casnice sunt atat de multe si impovoratoare, masajul poate fi solutia ideala. Las-o intr-un fotoliu de masaj si nu isi va mai dori altceva.

 

Copiii au nevoie de mame fericite si toata lumea are nevoie sa vada mamele fericite. Caci ele au aceasta misiune extraordinara in viata, de a da viata si de a creste si educa copii.

 

Asadar, cu acest scop ne-am propus a oferim titanul nostru Divina unei mamici ce a primit totodata si titulatura de cea mai sexy. In cadrul emisiunii Neata cu Razvan cu Dani premiul cel mare Cea mai sexy mamica 2021 a ajuns la Alexandra. Juriul a deliberat, noi ne-am bucurat. Iata aici momentul, in caz ca l-ati ratat:


Testati si va bucurati!

 

Divina cu toata puterea sa este fotoliul care a impresionat pe toata lumea. Atunci cand credeti ca ati vazut suficiente din cate poate realiza un astfel de fotoliu de masaj Divina vine sa mai adauge o functie, un program de masare.

 

Superlativul absolut in materie de tehnologie incorporata si performanta, Divina poate fi testat gratuit in showroom sau la voi acasa. Detalii in pagina oficiala https://masatto.ro.