Efectul vindecator al fotoliilor de masaj

Este o altă zi ploioasă și furtunoasă? Ai renunțat la toate planurile pentru a veni acasă și în cele din urmă să te odihnești, să te relaxezi și să dormi. Prietenii tăi au înțeles petrecerile zgomotoase și s-au mutat în altă parte, familia a plecat la plimbare pe vârful picioarelor, încercând să nu intervină și să nu facă zgomot. Se pare că este liniște în cameră, te poți relaxa în confortul de acasă, dar ceva te împiedică – corpul tău.

Totul este la fel de tensionat ca în timpul zilei. Și este imposibil să faci față acestui lucru, doar dacă durerile vin și pleacă. Vei întinde picioarele și gleznele umflate. Singura cale de ieșire nu este întotdeauna cea la care te gândești. Posibilitățile sunt nelimitate, iar corpul nu are multe sisteme de recuperare, nu ar trebui doar să ne odihnim, trebuie un antrenament real, care pune în mișcare procesele de imunitate – acesta este masajul.

Știi cum se face? Ești încrezător în cunoștințele tale? Poti avea încredere în propriul corp? Întrebarea nu este la fel de simplă pe cât pare la prima vedere.

Terapeuții profesioniști, care au cunoștințe vaste de anatomie umană, nu sunt înconjurați de foarte mulți oameni. Ei trebuie să plătească mult, trebuie să adapteze programul tău cu al lor fără ca acest lucru să fie complicat.

Tehnologia modernă a ajuns în mod curent la salvare. Fotoliile de masaj exclusiviste, desigur, numai roboții, nu înlocuiesc puterea transferată de o persoană, în timpul diverselor sesiuni de masaj, dar acest simulator îl poți cumpăra doar o dată, îl montezi în locul cel mai convenabil pentru tine și te bucuri de el în orice moment.

Beneficiile fotoliului de masaj?

 • Îmbunătățește circulația sângelui.
 • Se elimină toxinele din organism.
 • Îmbunătățește tonusul pielii și elasticitatea țesutului, cum ar fi pielea externă și organele interne.
 • Acesta contribuie la relaxarea fizică și psiho-emoțională totală.
 • Normalizează somnul și bioritmul.
 • Relaxează sistemul nervos, un remediu excelent pentru stres.
 • Relaxează mușchii în zonele cele mai tensionate și suprasolicitate, cum ar fi gâtul și umerii.
 • Previne stagnarea sângelui în șolduri și extremitățile inferioare, care ne arată inevitabil un stil de viață sedentar.

Beneficiile terapeutului cu masaj automat

 •  Fotoliul de masaj stă lângă tine 24 de ore pe zi. Puteți să-l instalați în biroul dumneavoastră în loc de un scaun rotativ simplu, sau la domiciliu, chiar în dormitor, și nu vă invadează spațiul personal, sau dacă aveți brusc nevoie de o altă sesiune, și sunteți ieșit „din formă „sau nu sunteți în dispoziție să comunicați cu nimeni. Fotoliul de masaj nu are nimic de explicat – întotdeauna funcționează „foarte perfect „.
 • De obicei, ne aflăm la dispoziția unei alte persoane. În acest caz, mâinile sunt diferite. Situațiile sunt diferite, vrem una sau alta. Între timp, maseorul nu se poate adapta la noile tale mișcări și tehnici. Apare o discrepanță între dorințe.
 • Dacă o persoană este în mod constant trasă, doar să o întrebi pentru a accelera sau a modifica zona țintă, este posibil ca ea să nu se relaxeze suficient pentru a absorbi pe deplin efectul util al procedurii. Și maseorul poate spune că ești un client capricios, neplăcut care pui sub semnul întrebării abilitățile sale.
 • Mișcarea într-un fotoliu de masaj poate fi reglată în cursul sesiunii, sau putem repeta mișcarea, de care tocmai am fost teribil de mulțumiți și vrem mai mult, dar puteți crea un set de mișcări preferate și rulați programul prin simpla apăsare a unui buton pe ecran.
 • Scaunul de masaj are o încălzire suplimentară. Chiar prin mișcările mâinilor puternic încălzite, este imposibil să încălzească mușchii și țesuturile profunde, de aceea încălzirea fotoliului ajungând la 70 de grade este foarte utilă pentru extinderea vaselor de sânge.
 • Dacă soacra dvs. se plânge adesea de dureri la picioare și socrul suferă de reumatism, este puțin probabil să fiți în măsură să îi încredințeze cuiva, sau să îi însoțiți în cabinetul medicului sau la SPA dar de cele mai multe ori este o pierdere de timp. Fotoliul de masaj – un cadou perfect, o investiție pentru viitor.