Stresul ne inconjoara, chiar daca nu ne dam seama mereu si intervine in starea de spirit pe care o are fiecare dintre noi. Tensiunea se acumuleaza si la nivelul corpului care se simte depasit de situatie uneori. Timpul nu iti permite zilnic sa faci sport si acest lucru se simte la nivelul muschilor.

 

Cea mai buna varianta ar fi un maseur propriu care sa fie la dispozitia ta in orice moment. Crezi poate ca asa ceva nu se poate. Acceseaza site-ul nostru si vei vedea ca este posibil si mai mult decat atat, ai mai multe variante din care poti alege. Trebuie doar sa il identifici pe cel mai potrivit pentru tine si familia ta. Este vorba despre fotoliile de masaj Masatto, care te pot incanta cu un masaj la orice ora din zi sau din noapte.

 

De la mic la mare, toti pot beneficia de masaj

 

Zilele lungi si obositoare de munca sunt cele care aduc cel mai mare stres in viata ta si simti ca nu mai poti face absolut nimic. Totusi in familiile care au copii, timpul de dupa munca reprezinta timpul pe care il petreci cu familia si copiii te iau ca odihnit cand vii acasa si stai cu ei.

 

Cea mai buna varianta pentru care sa optezi este un fotoliu cu masaj care iti relaxeaza muschii si corpul exact atunci cand ai nevoie pentru a continua ziua in energie pana la final. Exista la fotoliile noastre si programul morning buzz care iti poate pregati corpul pentru o zi plina de sarcini de rezolvat si drumuri de parcurs.

 

Chiar si copiii sunt stresati uneori si ingrijorati cu privire la un test, o ascultare sau ca prietenul cel mai bun s-a suparat. Fiecare varsta are stresul ei si pot beneficia si acestia de cate un masaj care sa ii relaxeze. Datorita functiei SL scaunul merge punctat in functie de coloana vertebrala a persoanei care sta pe scaun, asadar indiferent daca este mai mic de inaltime, tot se poate bucura de un masaj.

 

Atunci cand oricare persoana din casa practica un sport si muschii sunt solicitati la maximum in timpul antrenamentelor, este recomandat un masaj in scaun, mai ales datorita functiilor de care dispune.

 

Functii si programe pentru nevoi diferite

 

Scaunele noastre dispun de programe diferite astfel incat nu te ajuta doar sa te relaxezi, ci sa intervii in locurile dureroase care iti creaza neplaceri pe timpul zilei. Cand picioarele sunt cele mai solicitate, fie la locul de munca sau la antrenamentele pentru football, aseaza-te in fotoliu si opteaza pentru masajul ritmic al picioarelor. Cel putin la fotoliul NAOS aceasta functie este inclusa si actualizata. In acest program sunt incluse chiar si talpile.

 

Orice program te ajuta sa continui viata in ritmul ei firesc, atat tu cat si copiii tai. Durerile de spate vor fi amintire dupa ce incerci functia de zero gravity. Pe langa faptul ca te poate purta cu gandul intr-o galaxie departata in care problemele tale nu mai exista, preia presiunea de pe spate si de pe coloana vertebrala, care iti creeaza durere in timpul zilei. Acest program ridica picioarele mai sus de nivelul inimii ceea ce face ca sangele sa circule mai bine si este un bun mod de a elibera stresul.

 

Pe langa faptul ca fotoliile sunt personificabile pentru oricare membru in materie de programe si nevoi, puteti beneficia si de boxele bluetooth stereo. Ce poate fi mai bine decat sa te asezi comod si sa fii masat in tip ce muzica preferata iti rasuna in jur si te face sa ignori oricare alte zgomote si lucruri care te pot deranja din exterior. Momentele petrecute in scaunele Masatto sunt rasfat pentru tine si timp dedicat tie.

 

Descopera toata gama pe site-ul nostru https://masatto.ro/ si alege varianta cea  mai potrivita pentru tine.