Se spune despre femeie ca este motorul fericirii intr-o familie. Daca ea se simte bine, transmite si celorlalti, sot si copii, acelasi vibe. Asadar putem spune ca o familie fericita este cea in care, mai intai de toate, femeia este una fericita? Cu siguranta ca da!

Fericirea vine din lucruri marunte, dar la timpul potrivit – cum sunt masajele

Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi fericit. Ai insa nevoie sa acorzi atentie starii tale de bine. Se spune ca exista un asa zis hormon al fericirii. Serotonina este responsabila de cat de mult zambesti intr-o zi si cat de fericit te simti.

Exista si recomandari, general valabile, pentru a mentine nivelul optim de hormoni ai starii de bine. Multa miscare, plimbare in aer liber, timp petrecut pentru propriile placeri, muzica si meditatie, insa si masajele sunt trecute in aceasta lista. Masajele sunt considerate terapii complexe, intrucat stimuleaza toti hormonii fericirii, de la dopamina la serotonina, endorfine si oxitocina.

Timpul potrivit pentru un masaj este o problema. Cel putin al omului modern. Nu ai timp sa mergi la spa, iar cand o faci pare sa fie o ocazie speciala pentru care chiar te-ai pregatit, altfel nu iti permite programul zilnic sa faci asta. Dar cu un fotoliu de masaj lucrurile stau altfel. Ai la indemana, oricand, un maseur experimentat gata sa iti framante tot corpul.

Legatura intre fericire si starea de bine

Desigur ca atunci cand te simti bine esti in stare, fizica si psihica, pentru orice provocare ce s-ar ivi. Cand ai si o banala durere de cap, iti consumi starea psihica, incat tot ce ti-ai mai putea dori este sa inchei ziua mai repede. Este deci evident si de inteles ca a fi fericit nu consta poate in a avea totul, ci in a fi, mai intai de toate bine.

Masajele sunt terapia pe care o poate incerca oricine. Sunt benefice pentru orice clasa de persoane, sunt indicate in orice moment al zilei. Si am creat pentru voi programe variate si adaptate. In primul rand optimizate. Adica sa poti sa ai parte de o sesiune de masaj in pauza de masa, in 15 minute dimineata sau intr-o jumatate de ora oricand ai timp.

Programele fotoliilor de masaj sunt adaptate in functie si de momentul zilei. Asadar te poti revigora mai bine la prima ora a diminetii cu morning buzz si vei incheia seara mai placut cu o sesiune de masaj care sa iti induca o stare de relaxare si sa imbunatateasca somnul – sweet dreams.

Ai grija de femeia din viata ta

Grija fata de mama, sotie, partenera se traduce prin grija fata de starea ei de bine. Luna aceasta dedicam fiintelor dragi din viata noastra un cadou ce simbolic ar trebui sa fie un semn de recunostinta pentru tot ce reprezinta ele in vietile noastre.

Un cadou minunat pentru ele, insa in fond pentru toata familia, este un fotoliu Masatto. Iar Thai poate fi ideal prin stilul sau feminin. Este un fotoliu premium deluxe 4D, ce include masaj cu role 4D. Despre Thai spunem ca este sublim, ca si cea in numele caruia dorim sa facem aceasta surpriza.

Thai este in mod special recunoscut pentru programele sale de masaj thailandez, de tehnicile de presopunctura, de stretching de asemenea. Include 6 programe manuale, cu apasare si framantare, shiatsu sau presare printre altele. Pentru ca ea sa isi aleaga, in functie de starea sa, ce masaj i se potriveste.

In fond, fericirea vine din lucruri marunte. Un masaj poate schimba instant starea unei persoane. Si daca nu ai experimentat inca acest lucru te invitam la Casa Masatto sa o faci. Suntem aici sa te ghidam spre alegerea perfecta a unui cadou pentru luna iubirii si luna dedicata femeilor!