V-ati gandit ce cadou ar fi perfect pentru aceasta primavara? Traditia spune ca un dar oferit femeilor dragi este simbolistica renasterii si a vietii insasi. Iar daca ne gandim la cum renastem din propria cenusa, pentru ca masajele sadesc in noi stare de bine si relaxare, un fotoliu de masaj ar cam fi cadoul perfect pentru oricine.

Starul lunii martie este Bellatrix!

Si are si de ce sa fie numit un star. Vorbim despre un fotoliu complex, despre o alta experienta si dimensiune a relaxarii. Am creat asadar o versiune de fotoliu de masaj ideal pentru toata familia. Design elegant, cu linii fine, un fotoliu compact ce aduce la indemana functii moderne – acesta este Bellatrix.

Pentru a fi perfect in ambientul casei, vine cu leduri colorate laterale, ce te face sa intri instant in atmosfera aceea de relaxare. Este mood-ul dupa care tanjim cu totii uneori. In semiintuneric, langa lumina placuta si cu muzica in surdina pare imposibil sa nu te simti cucerit de starea zen. Iar Bellatrix insista si vine cu si mai multe motive sa te incante.

Zero Gravity, zero space

Bellatrix reduce grijile, insa multiplica starea ta de bine. Desigur ca include functia Zero Gravity, cea care pozitioneaza corpul la nivelul perfect pentru a fi masat. Totodata zero space este functia ce iti permite sa pozitionezi fotoliul in orice camera; are nevoie de o distanta de 10 cm fata de perete, spatiu suficient pentru ca acesta sa se alinieze pentru a oferi sedinte de masaj desavarsite.

Descopera-i dotarile:

  • Control total din telecomanda

Sau control rapid prin simpla rotire a butonului magic, auriu, de pe bratul fotoliului. In completare, are suport pentru telefon, ideal pentru cei care doresc sa realizeze controlul acestui fotoliu prin aplicatia dedicata.

  • Perne de aer pe toata suprafata

De-a lungul bratelor, la picioare de asemenea, unde suportul special pentru zona picioarelor te va masa ca un terapeut desavarsit. Rolele de masaj din talpa te fac sa te simti ca si rasfatat la spa, iar pernele de aer ce se comprima iti relaxeaza muschii.

  • Sistem de incalzire

Stii senzatia aceea de stare perfecta cand esti coplesit de relaxere si te simti ca si imbratisat de o perna calda? Cand somnul te rapeste si te simti ca si cand ai pluti? Sistemul de incalzire din fotoliu va incalzi local, ameliorand durerea.

Ce are special?

Nu ne plac modelele in serie. Nu ne plac lucrurile standard. De aceea am si creat fotolii de masaj distincte, fiecare in modul sau special. Iar Bellatrix se poate mandri la randul sau cu cateva caracteristici unice.

Un mecanism complex de masare – pentru ca atunci cand te asezi pe acest fotoliu trebuie sa simti ca si cand maini pricepute te maseaza. Ai tehnici diverse, de intensitate diversa, fotoliul te maseaza prin tapotare, framantare, frecare si nu numai. Sa alegi ce iti place! Mai ales pentru ca se spune ca femeia traieste in faze si stari, pentru fiecare zi si stare are de unde alege un masaj de top potrivit nevoilor sale.

Role reflexogene – rolele din Bellatrix sunt special create pentru a masa punctele reflexogene majore. Asta inseamna beneficii multiple resimtite la nivelul circulatiei mai ales.

Multe perne de aer – nu mai putin de 34 de perne de aer imbratiseaza corpul tau si il maseaza din cap pana la picioare. Umerii, spatele si talia, zona sezutului, bratele si mainile, gambele si picioarele au parte de masaj complex.

Bellatrix te asteapta sa il testezi! Poti incerca asta gratuit! Iti promite ca dupa un test al relaxarii iti vei dori sa repeti aceasta experienta. Pentru ca meriti si pentru ca luna aceasta este una speciala, cere oferta noastra de martie! Detalii aici.