Masajul este bine cunoscut ca fiind un procedeu care aduce nu numai relaxarea necesara muschilor corpului, insa te readuce si intr-un echilibru psiho-emotional. Masajele reprezinta unele dintre cele mai simple bucurii ale vietii, insa nu tot timpul are cine sa ti le ofere cand ajungi acasa dupa o zi grea. Noi suntem constienti de acest lucru, de aceea am creat fotolii performante, de inalte standarde calitative, in care atunci cand te asezi sa uiti de orice durere si orice grija existenta anterior.

 

Iata de ce trebuie sa sa transformi masajul intr-o rutina

 

Masajele zilnice te destreseaza si detensioneaza, te ajuta sa fii mai productiv si chiar imbunatatesc calitatea somnului, daca este folosit inainte sa adormi. Somnul calitativ este mult ravnit in aceasta lume care se misca cu ritm ametitor, iar o odihna precara aduce nu numai probleme de sanatate, ci va si afecteaza psihic. Stimularea si destinderea muschilor sunt doar principalele motive pentru care sa alegi Masatto, restul beneficiilor fiind cireasa de pe fotoliu.

 

Cu tehnologii inovative, design-uri unice, ce denota luxul si o calitate impecabila, unul din fotoliile noastre Masatto va deveni oaza de fericire din incaperea ta. Terapia masajului aduce cu ea extrem de multe beneficii asupra organismului. Potentialul sau de a reduce stresul ar fi un prim factor pentru un masaj de acest gen, readucandu-va inapoi intr-o stare generala de bine. Ritmul contemporan, problemele zilnice, incercarea de a-i multumi pe toti, te poate lasa epuizat atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

 

Circulatia sanguina este imbunatatita lasandu-te cuprins de pernele de aer compresive si rolele profesionale care te maseaza chiar si in cele mai adanci dureri acumulate. Tensiunea arteriala este de asemenea mai scazuta odata cu utilizarea constanta a unui astfel de fotoliu. Eliminarea toxinelor organismului este accelerata datorita unei circulatii mai bune a corpului si implicit astfel de masaje pot preveni aparitia unor boli.

 

Durerile de oase si de spate devin de domeniul trecutului, revigorarea corpului fiind mai aproape de atins acum. Scaunele cu modul Zero Gravity, cum ar fi Bellatrix, sunt ideale pentru a elibera presiunea acumulata pe coloana si spate, oferindu-va o senzatie de plutire.

 

Masajele cu incalzire –  o imbratisare calda, care te scapa de durere

 

Uneori, unele dureri sunt insuportabile, iar efectul de caldura resimtit printr-un masaj terapeutic, are mai mari sanse de a le calma si diminua. Dupa o zi de munca, un masaj suna ca si cum ti-ar rezolva toate problemele. Poate ca nu le pot rezolva pe cele tin de viata ta, dar pe ale corpului o va face cu siguranta. Este un excelent remediu la care poti apela, pentru o relaxare completa din cap pana in picioare.

 

Un masaj intr-un astfel de fotoliu continua si cu alte beneficii medicale, cum ar fi eliminarea problemelor intestinale, o respiratie imbunatatita si o mobilitate mai eficienta a corpului si articulatiilor. Fiecare vine cu functii inedite, interesante, inovatoare, pentru care fiecare sedinta de masaj, sa fie o experienta unica, din ce in ce mai buna.

 

Corpul uman are multe puncte sensibile, asa ca masajele prin compresie, framantare sau usoara lovire pot fi comparate cu masajele profesionale de acupunctura a chinezilor. In functie de necesitati si preferinte, poti folosi un astfel de fotoliu in orice moment al zilei, chiar si dimineata pentru a-ti incepe ziua intr-o nota pozitiva, zen, relaxata.

 

Masajele imbunatatesc calitatea vietii, in confortul propriei case, elimina cu succes starile de anxietate, imbunatatind sistemul imunitar si contribuie la redobandirea energiei. Fiecare fotoliu Masatto, aduce toate aceste beneficii, fiind ca niste capsule ale relaxarii eficiente, complete, un tratament al intregului corp si chiar si al starii interioare.

 

Incearca fotoliul dorit! Detalii in pagina noastra.