Vrei sa ai parte in fiecare zi de cateva minute sau chiar ore, de ce nu, in care sa te simti ca in vacanta? De ce sa lasi stresul sa te acapareze cand poti sa te relaxezi si sa uiti de toate problemele cu NAOS? Daca nu ai auzit inca de NAOS acum este momentul si cu siguranta nu il vei uita, in special daca il adopti pentru propria casa.

 

Corpul are nevoie sa isi detensioneze muschii si este aproape imposibil sa ai mereu la dispozitie un maseur de care sa beneficiezi sau asta cred cei care nu au descoperit inca scaunele noastre de masaj.

 

 

Relaxare sau revitalizare? De ce nu amandoua?

 

Cea mai tensionata parte a corpului este de cele mai multe ori partea gatului si a umerilor. Toata presiunea din timpul zilei apasa asupra acestor puncte care sunt solicitate din cauza posturii si a statului in picioare. Fix pentru acest aspect, in principal, aducem in atentia voastra  fotoliul cu masaj NAOS.

 

Acesta dispune de o tehnologie inovativa care se regaseste si la alte fotolii, dar ce are diferit este faptul ca este predispus cu un set de role speciale pentru masarea zonei gatului, dar si a umerilor. Zona superioara a corpului este deseori neglijata la aceste fotolii de aceea NAOS este potrivit pentru o masare in totalitate a corpului. Functiile se pot combina astfel incat sa beneficeizi de cele mai placute experiente ale masajului.

 

Dupa ce iti iei portia de masaj in care te relaxezi si te lasi purtat de programele create special pentru tine, te simti plin de energie si poti sa infrunti orice problema si surpriza pe care ti-o ofera viata. In acest mod se opteaza si pentru relaxare si revitalizare in acelasi timp.

 

Programe diverse pentru nevoi diverse

 

Vrei sa stii daca exista un program care sa se plieze si pe nevoile tale? Din multitudinea de posibilitati cu siguranta vei gasi mai multe optiuni in functie de starea pe care o ai, deoarece functia de scanare SL se pliaza exact pe corpul tau si intervine acolo unde este necesar.

 

Ce poate fi mai placut decat sa te asezi in fotoliu, sa pornesti muzica in boxele incorporate care acopera zgomotele din interior si te lasa purtat pe niste insule unde stai intins pe o  plaja, in timp ce esti masat de cel mai priceput maseur? Pare un vis care poate fi introdus chiar in casa ta sau de ce nu la birou.

 

Unul dintre programele de care dispune este cel de zero gravity care te poarta intr-o galaxie indepartata. Normal ca nu e chiar asa, dar corpul tau prinde putere in urma acestui masaj, deoarece picioarele sunt ridicate mai sus decat nivelul inimii. Acest lucru duce la o circulatie mai buna a sangelui si detensionare. Aceasta functie preia tensiunea din muschii spatelui si a coloanei ceea ce duce la reducerea durerilor sau chiar eliminarea lor.

 

Combinarea masajului cu caldura cu un alt tip de masaj duce la o buna functionare a organismului datorita incalzirii scaunului la 55 de grade Celsius care are rolul de a calma tensiunea musculara.

Masajul in scaunele Masatto sunt potrivite pentru orice moment al zilei, in special dimineata sa iti dea energia necesara sa sa repregateasca corpul pentru noi solicitari, dar si seara dupa o zi de munca si stres.

 

Indiferent de inaltime, masajul personalizat face ca mecanismul sa isi  modifice directia de presiune si puncteaza fix acolo unde este nevoie. Astfel poate fi utilizat de oricare dintre membrii familiei. Designul scaunului este unul modern si permite amplasarea in orice loc al casei. Este disponibil in doua culori, modern living sau timeless brown care  se integreaza perfect in peisajul si in decorul pentru care ai optat in camera in care il amplasezi.

 

Poti descoperi scaunul cu masaj NAOS la noi pe site, alaturi de alte variante. Te invitam sa descoperi toata gama.