Dorind sau nu, viata moderna actuala impune o adaptare si a seniorilor. Ori acestia se aliniaza si ei cu cei care stiu sa isi ia toate avantajele tehnologiei moderne actuale. Au nevoie de asta pentru a fi mereu conectati cu cei dragi, au nevoie de asta pentru a se simti bine, pentru starea lor fizica si psihica buna. De la video call-uri si pana la a utiliza fotoliile Masatto, seniorii imbratiseaza trendul actual al tehnologiilor ce fac tot mai mult parte din viata cotidiana.

Alunga monotonia, plictiseala si combate viata sedentara

Ca mod de petrecere a timpului, masajele sunt o terapie complexa. Un fotoliu Masatto se doreste a fi descoperit in toate functiile sale, iar timpul petrecut cu astfel de sedinte de masaj sunt poate o parte preferata din zi. In tot acest timp pot fi urmarite emisiunile dorite sau poate fi acordat ceva mai mult timp meditatiei zilnice.

La fel de avantajos este ca pentru a se bucura de sesiuni de masaj seniorii nu se mai deplaseaza. Sa aiba in casa lor si la indemana lor mereu un aliat al starii de bine este mai avantajos decat ar putea crede la inceput.

Un trend tehnologic de acest gen vine la pachet si cu alte beneficii. Dat fiind ca fotoliile noastre includ sistem audio usor de controlat, muzica pe fundal relaxeaza si mai mult decat atat terapia masajelor va fi una completa.

Pandemia rescrie tendintele actuale

Se poate spune ca daca pana la perioada pandemica seniorii nu erau neaparat interesati de tehnologiile actuale ei bine acest aspect s-a schimbat radical. Nevoia ne invata, nu-i asa? Astfel, din dorinta de a fi conectati, cum se poate, cu cei dragi, seniorii au devenit tot mai curiosi despre retelele sociale. Din nevoia de a avea parte de masaje si de o companie buna, au descoperit fotoliile Masatto.

Acestea sunt complexe, in functii si tipuri de masaje ce pot fi realizate. Insa sa tinem cont de faptul ca exista un mod facil de control al acestora. Pe bratul fotoliilor setarile pot fi usor de facut. Unele modele au pad-uri in dotare sau panoul cu ecran tactil, iar pentru cei mai avansati in ale tehnologiei chiar si o aplicatie dedicata poate fi modalitatea de a alege simplu si rapid intensitatea masajelor si tipologia acestora.

Masajul si viata sedentara

Seniorii au tendinta de a petrece mai mult timp stand, de a-si limita activitatile zilnice, mai ales cand durerile incep sa faca parte din viata lor. Este si primul semn ca trebuie luate toate masurile pentru a recastiga normalitatea si starea de bine.

Masajul in cazul seniorilor este de asemenea o recomandare cum este si in cazul celor mai tineri. Beneficiile sunt in mare parte aceleasi, insa resimtite diferit. Spre exemplu, in cazul seniorilor putem vorbi de mobilitate sporita, gratie masajelor care ii ajuta sa se puna mai repede pe picioare, la propriu.

  • Dureri ameliorate

Fie ca vorbim despre durerile de spate, genunchi sau din orice alta parte a corpului, terapia masajelor este benefica. In plus, este completata ideal cu sistem de incalzire, ceea ce atenueaza durerile instant.

  • Redarea tonusului

Zilele sunt uneori umbrite de dureri, care dupa ce sunt ameliorate, lasa corpul vlaguit de energie. Ori masajele pot face o diferenta si din acest punct de vedere.

  • Energizeaza

Pentru ca imbunatateste circulatia sanguina si oxigeneaza mai bine, pentru ca actioneaza asupra muschilor incordati nivelul de energie dupa o sesiune de masaj va fi unul mai mare.

  • Terapie la comanda

Adica in orice moment dorit, fie zi sau noapte, fotoliul este disponibil si neobosit pentru a masa. Setarile custom fac ca utilizatorul sa se simta divin, avand parte de rasfat dupa bunul plac – intensitate, tip de masaj, durata etc.

Este indeajuns pentru a incerca? Fotoliile Masatto sunt aici.