Se spune ca „pauzele mici si dese, cheia marilor succese”. Cand muncesti de acasa esti insa nevoit sa intrerupi mai mult timpul de munca. Pare ca nu mai exista o limita prea bine definita intre timpul personal si timpul pentru munca. Ori un haos de acest gen poate clar sa aiba si un impact asupra sanatatii tale mentale.

Un  moment de pauza, la propriu, poate fi atunci cand te asezi pe un fotoliu Masatto si in acele cateva minute iti acorzi timpul si luxul de a te gandi la tine. Nivelul de energie creste, cel de stres scade, te incarci pozitiv. Crede-ne pe cuvant!

Work from home – cum sa fii mai productiv

Exista destul de multe trucuri ce pot fi aplicate pentru ca nivelul de productivitate sa creasca. De la exercitii simple de respirat si pana la cateva programe de masaje ce pot dura chiar si numai 15 minute, exista atat de multe modalitati prin care sa iti sustii nivelul optim de concentrare si de energie.

  • Nu stagna, misca-te

Exact ca si atunci dupa ce ai savurat o masa copioasa, stand, organismul are tendinta de a minimaliza atentia, concentrarea. Parca simti ca te ia somnul, iar cafeaua prea multa nu ajuta. Cateva exercitii de stretching ajuta, iar pentru asta fotoliile noastre au programe dedicate. Descopera Thai spre exemplu, specialistul nostru in masaj thailandez, program de deep sau soft stretch.

  • Aer curat

Stii cum se spune, ar trebui sa iti incepi ziua cu aer fresh, sa aerisesti incaperile in care stai. Este si acest lucru o strategie pentru a creste serotonina si a stimula hormonii starii de bine. Iar daca il ai pe Dominus de partea ta, cu atat mai bine. In timp ce maseaza emana si ioni negativi, purifica aerul si te face sa te simti ca si cand ai fi la munte, unde ai aer proaspat si sanatos si tu esti mai in vigoare ca oricand.

  • Energizeaza-te cu muzica

Studiile arata ca ne putem modifica ritmul batailor inimii in functie de ritmul muzicii pe care o ascultam. Nu degeaba se spune ca muzica este pansament pentru suflet. Chiar daca la volum mic, in surdina, muzica iti poate face ziua  mai buna si in timp ce muncesti.

Se pare ca ne-am gandit la toate; fotoliile de masaj Masatto includ sistem de sonorizare, in timp ce ai parte de masaje complexe te delectezi si cu muzica favorita!

  • Un somn scurt sau un masaj scurt

De altfel cand esti prea stresat sau incordat nici somnul nu este unul odihnitor. Poti insa sa iti rezervi timp pentru odihna cu o pregatire in prealabil. Asadar, incearca programele fotoliilor noastre de masaj, de la refreshing nap la morning buzz, stress relieve si unul special ce isi concentreaza miscarile la zona spate, umeri si gat, cervicala, acolo unde adesea se acumuleaza tensiunea din cauza posturii de munca la birou.

  • Planifica-ti ziua

Stim cat de important este timpul, o resursa unica si ireversibila. Asadar, am gandit programe scurte, ce optimizeaza modul in care te poti bucura de pauza. In 15 minute ai un masaj desavarsit.

Planifica tot ce ai de facut intr-o zi, pentru a mentine task-urile la ordinea de zi si pentru ca productivitatea ta sa fie la cote maxime. Si cand ai nevoie de un aliat al starii de bine, nu uita ca ne gasesti aici.

Productivitatea ta nu este singurul interes, stim. Vei dori sa fii tu la capacitatea ta maxima, zi de zi, pentru tine, sa le fii alaturi celor dragi tu in versiunea ta foarte amabila si toleranta. Descopera la Masatto cum te putem ajuta!