Timpul pare ca trece o idee mai rapid atunci cand gandul zboara spre vremuri mai bune, spre un 2021 excelent. Cu toate acestea, depinde de fiecare dintre noi felul in care va evolua pandemia. Dupa cum se arata lucrurile in momentul de fata, nu am putea spune ca suntem chiar pe cel mai bun drum.

 

Masajele raman in continuare aliatul tau de nadejde si in 2021. Dupa cum deja te-am obisnuit, nu vorbim de orice fel de masaje, ci de cele realizate de ale noastre fotolii de masaj wow. Nu-i asa ca ti-a fost dor de ele? Si anul acesta te asteptam in oricare dintre showroom-urile noastre pentru a le testa pe toate!

 

Infrunta pandemia din interior – incepe sa gandesti altfel – masajele te vor ajuta!

 

Mizam foarte mult pe ceea ce fotoliile noastre de masaj pot face pentru tine. Acestea nu doar ca iti maseaza trupul, ci iti modeleaza si gandurile. Ai nevoie de o gandire pozitiva, limpede in aceasta perioada greu incercata. Tu singur/a iti poti induce toate aceste stari – fotoliile noastre de masaj doar te pot ajuta.

 

Decopera in unul dintre fotoliile pe care ti le punem la dispozitie un prieten devotat, un aliat cu ajutorul caruia puteti tine la distanta toate gandurile negative. De cand cautai o metoda prin care sa iti poti filtra gandurile? Afla ca oricare dintre fotoliile noastre de masaj are aceasta capacitate, cea de a-ti relaxa nu doar corpul, ci si mintea. Nu ne crezi pe cuvant? Haide sa ne intalnim – tu testezi, iar noi iti explicam in timp real tot ce se intampla cu corpul si mintea ta dupa o astfel de experienta. Detalii aici.

 

Atentie! Fotoliile de la Masatto creeza acel efect de nuplecabilitate, asa ca ia-ti o lunga pauza atunci cand vii la showroom-ul nostru. Daca se intampla sa nu te poti desparti nicicand de fotoliile noastre, atunci iti propunem un targ: timp de 30 de zile poti lua la tine acasa modelul care ti-a starnit cel mai mult interes. Nu te costa nimic – trebuie doar sa ne contactezi pentru a pune la punct toate detaliile.

 

Gandeste-te la 30 de zile in care fotoliul este doar al tau. Il poti folosi in toate modurile posibile si imposibile pentru a trai modele de relaxare la superlativ. Noi ne ocupam de tot: transport, montaj, instructaj. Ce iti ramane tie de facut? Ia-ti un concediu de odihna si traieste regeste intr-un fotoliu de masaj. Ce spui de Divina? Cel mai complex fotoliu de masaj din stocul nostru.

 

De ce sa arunci banii pe vacante in locuri exotice cand poti visa cu ochii deschisi in fotoliile noastre?

 

Prea putine sunt informatiile cu privire la modul in care se vor desfasura vacantale in 2021. Nu mai visa la vacante in zone exotice, caci le poti trai intr-un mod la care nici nu te-ai gandit pana acum. Achizitioneaza un fotoliu de masaj by Masatto, inchide ochii si vei trai relaxarea la superlativ in cele mai exotice locuri de pe planeta.

 

Oricand ai nevoie de o evadare de la tot ce inseamna cotidian, fotoliile noastre sunt aici sa te ajute. La orice ora din si sau din noapte, relaxarea poate insemna cel putin 5 minute petrecute intr-un fotoliu de masaj profesional. Din nou amintim de faptul ca nu te costa nimic sa incerci, fie in cadrul unuia dintre showroom-urile noastre, fie direct la tine acasa.

 

Am reusit in 2021 sa ne extindem seria de produse pentru ca tu sa traiesti impreuna cu noi apogeul relaxarii in fel si chip. Hai sa traiesti povestea Masatto pe propria piele – e mai profunda si mai relaxanta decat ti-ai putea imagina.