New year, new me este poate un plan optimist pe care multi il aplica. Mai ales in vremurile actuale, cand pandemia globala ne-a cam fortat mana sa ne adaptam si readaptam la context, iata ca aceasta dinamica aduce numaidecat nu doar griji, ci si sperante. De mai bine! In acest nou inceput ne dorim un refresh si un restart. Iar Divina poate fi tot acest punct de start pentru tine.

Divina sau da, pe acesta il vreau!

Stay in home. Nu e prea placut, dar nici imposibil si daca acesta este pretul pe care pandemia ne impune sa-l platim, atunci cel putin timpul acasa sa fie mai placut ca oricand. Fie pentru cei care nu au prea multe de facut sau dimpotriva cei care au viata incarcata, copii, sunt obositi si este greu sa tina pasul cu ritmul muncii de acasa, Divina este raspunsul dorintelor tale.

O singura apasare de buton si lasi magia sa se intample. Poate parea usor intimidant la inceput, dat fiind ca vorbim despre tehnologii moderne. Aliniat cu unele dintre cele mai noi tehnologii, Divina nu uita ca este in slujba ta si astfel ca este versiunea ce permite control facil, fara prea mult efort.

De o finete aparte, cu dimensiunile sale, cu finetea detaliilor, a materialelor premium, Divina te poate impresiona chiar la prima vedere. Caci la a doua deja te cucereste. Include:

  • Incarcare wireless, pentru ca da, ai nevoie aproape permanenta de conectare. Dar poti sa iti continui in acelasi timp si programul de relaxare.
  • Sistem audio surround, pentru ce completare mai buna a simturilor tale poate fi daca nu sunetul muzicii care te exalta?
  • Ajustare perfecta pe corpul tau, pentru ca fiecare parte a corpului tau sa fie masata.
  • Full body stretching.
  • Sistem dual de masare. Mai puternic ca oricand, mai performant.

Lasa-te purtat cu gandul departe. Divina reuseste sa scoata de la tine sunete de exaltare pentru ca te maseaza ca nimeni altul si te poarta intr-un carusel al starilor de bine. Este, asa cum ii spunem noi, starea de „ohh…”.

Deci ce poate Divina sa iti ofere

O noua versiune din tine. Nu stii de cate esti capabil pana cand nu cunosti un echilibru al tau, mai intai fizic. Daca te simti bine in pielea ta, la propriu, atunci ai capacitatea mai buna de a te concentra pe ceea ce trebuie sa faci. Si faci cu mult mai bine, cu mai multa daruire.

Un paradis al senzatiilor. Cel putin femeile traiesc in stari si fiecare zi este o aglomerare de stari si sentimente. Cu atat mai greu este cand acestea sunt negative, cand sunt dureri, stres si o stare cronica de oboseala. Divina este tratamentul tau, o invadare a binelui, o relaxare si detensionare.

Reluxury, o experienta next level. Va explicam la prezentarea acestui fotoliu in cadrul paginii noastre oficiale → masatto.ro ca este un model revolutionar.

Sansa de a trai pe propria piele cum sta treaba cu relaxarea la cote maxime. Mentinem si la acest model oferta unica de testare gratuita. De ce nu? Ne suni si punem la punct toate detaliile. Ne astepti si noi livram la usa ta un Divina frumos ambalat, gata sa fie pus in functiune. 30 de zile in care sa va cunoasteti si sa te convingi inca o data ca da, pe acesta il vreau!

Experienta ta este relevanta pentru noi! Am creat un produs exceptional pentru ca publicul sa aiba sansa de a-si crea acasa, in intimitate, un mic paradis din lumea aceasta nebuna. Incepe anul cu aceasta aventura!