„Nu suntem ceea ce spun alti oameni ca suntem. Suntem cine stim noi insine, suntem ceea ce ne place.”

 

Si ne place tuturor relaxarea, iar in numele acestei dorinte suntem sau nu dispusi sa facem un efort pentru a obtine un rezultat pe care il dorim. Uneori insa nici nu trebuie sa faceti vreun efort, ci pur si simplu sa alegeti ceea ce este la o simpla apasare de buton. Aceasta este tehnologia din spatele fotoliilor de masaj Masatto!

Nu am timp –  dar programele noastre de masaj sunt concepute sa comprime la maximum posibil timpul alocat unei sesiuni de masaj

In doar 15 minute puteti avea parte de un masaj complex si riguros, minutios realizat. Spre exemplu, la modelul de top pe care il detinem, Divina, include mai multe variante pentru controlul optiunilor. Spuneti stop sau start oricand. Pot fi folosite foarte gentil butoanele de pe bratul fotoliului sau pad-ul din dotare. Pentru cei nedespartiti de smartphone-ul lor, suportul va fi util si va permite acces la toate functiile si setarile, prin intermediul aplicatiei disponibile.

In tot acest timp, cat sunteti masat profund, in surdina poate canta piesa favorita. Caci ritmul este perfect pentru a intra in starea de relaxare. Sunetul Bluetooth Surround este intalnit la mai toate modelele noastre de fotolii de masaj.

Masaje diverse sau cum si prin ce se defineste relaxarea ta

Masajul cu incalzire – o atingere calda este binevenita mai ales in momentele de durere intensa, fie ea cronica sau trecatoare, surda sau intensa. Sub actiunea masajului in sine combinat cu caldura detensionarea vine numaidecat. O astfel de functie o include si Antares.

Role pentru reflexoterapie – in talpa sunt regasite asa zisele zone oglinda, care corespund cu anumite organe interne. Sunt centri nervosi care stimulati corespunzator si masati in profunzime pot reduce durerea, au actiune benefica in tot lantul de reactii, pentru ca starea de bine sa se dezvolte din interior si sa se resimta fizic si la exterior. Mizar include si acest gen de masaj. Rolele acestea maseaza si se sincronizeaza cu perne de aer.

Tehnica de masaj Thai – este inclusa in programele de masare la fotoliul Naos. Despre aceasta se poate spune ca are actiune profunda si implica multe miscari de presiune, are actiune asupra tesutului muscular si include stretching, atingand anumite puncte cheie ale corpului.

Perne de aer care te imbratiseaza – le regasesti la Pollux mai ales. Nu mai putin de 24 de astfel de perne te invaluie in strat moale, confortabil si cald si te maseaza. Zonele de maxima importanta sun bratele si antebratele, gambele si picioarele.

Pentru omul modern, activ, fara prea mult timp la dispozitie, cu zile incarcate, cu taskuri multiple, una din recomandari este sa se bazeze pe fotoliul home and office, modele mai compacte pe care le va putea cu usurinta integra in decor, in casa sau la birou. Dintre programele terapeutice amintim de cele specifice, programe compacte perfect gandite pentru orice moment al zilei: morning buzz, refreshing nap, sweet dreams. De asemenea, cele care actioneaza in mod special asupra coloanei, care ofera mai multa atentie si miscari de detensionare pentru umeri, zona cervicala vor fi fix pauza binemeritata sau vor face un duo perfect cu orele ce le petreceti in fata ecranelor.

Tehnici imblanzite de setarile tale si de preferintele pe care le ai

Rolele din dotare se vor ajusta pentru a masa cat de intens, ca durata conform preferintelor. De asemenea, tehnicile pot fi alese adaptat la starea pe care o ai. La Thai spre exemplu, un model feminin, dar care maseaza viguros, cu intensitate, sunt regasite 6 programe manuale, dintre care Shiatsu este unul dintre cele mai profund resimtite.