Gandeste-te la rutina ta de dimineata. Cel mai probabil te dai jos din pat, dupa ce ai amanat de cateva ori alarma, ai grija de igiena ta si pleci in fuga spre serviciu servind o cafea pe drum. Este un scenariu in care ne regasim poate cei mai multi dintre noi.

Pentru cei dintre voi care nu sunt neaparat fani ai stretching-ului trebuie spus ca au de pierdut daca nu iau in considerare acest tip de miscare. Nu doar ca te trezeste mai bine, dar te ajuta sa ai un start energic pentru fiecare zi, iti poate descreste nivelul de zahar din sange, stimuleaza in schimb circulatia sanguina.

Trebuie sa vorbim si despre influenta acestui tip de miscare asupra nivelului de stres. Iti relaxeaza musculatura si imbunatateste postura. Studiile arata ca stretchingul este benefic pentru trup si minte.

Program de stretching la fotoliile Masatto

Unul din cele mai complexe tipuri de fotolii este Divina. Include in programele sale si in functiile pe care le are si stretchingul. Interesant este la acest model ca stretchingul thailandez este pentru tot corpul o delectare, inclusiv cu actiune asupra picioarelor. Cum bine stiti si v-am mai spus si cu alte ocazii, fotoliile noastre se concentrau adesea pe zona picioarelor mai ales in ceea ce priveste tehnica de stretching. La Divina insa am extins acest tip de program, pentru tot corpul.

Miscari de intindere pentru tot corpul, impreuna cu toate avantajele ce tin de masajul thailandez sunt combinatia ce aduce pentru tine o apasare profunda, miscari intinse si o stare de bine.

Daca tot vorbim despre masajul thailandez, nu avem cum sa nu mentionam despre Thai. De fapt, este o invitatie de a descoperi acest fotoliu. Cu miscarile sale specifice, cu program de presopunctura, cu mobilizari si elongatii, Thai este perfect pentru cei care simt ca au zone dureroase, pulsative chiar, care cauta un maseur neobosit.

Thai este la randul sau un surprinzator model. Poate comprima o sedinta de masaj la doar 20 de minute, timp in care pot fi selectate miscari de framantare, batere, shiatsu, apasare, presare sau rulare. Oricare dintre acestea insa inseamna un alt motiv sa te simti mai bine, caci miscarile sunt intense si profunde, dar si precise. Gratie tehnologiei de scanare, rolele de masaj sunt adaptate perfect liniilor tale corporale.

Just saying…nimic nu se compara cu un masaj facut cum trebuie, de cine trebuie, ca omul potrivit la locul potrivit. Rolele de masaj iti vor citi gandurile si te vor masa fix acolo unde trebuie, detensionand, pentru ca durerea si tensiunea din muschi sa dispara.

Sportul de dimineata

Daca nu esti genul care are suficienta energie pentru ca la prima ora a diminetii sa inceapa un scurt program de sport, atunci vei fi mai mult decat incantat de fotoliile noastre. Nu putem inlocui sportul, insa putem sustine ritmul vietii sanatoase.

Am creat programe speciale pentru acest moment din zi. Asadar vei fi incantat sa descoperi morning buzz si sa selectezi intensitatea cu care corpul este revigorat. La fel de bine poti alege un program adaptat orei din zi, refreshing nap, iar atunci cand iti amintesti de beneficiile stretching-ului nu uita de Thai stretch. Acestea sunt doar doua din programele noastre de masare. Sunt la o distanta de un buton de preferintele tale, fie in panoul de control de pe bratul fotoliului, fie cu acces rapid prin telecomanda din dotare. doar stai pe spate relaxat si alege ce tip de program iti doresti.

Oricare din alegeri inseamna o doza buna de energie, atat pe moment, cat si ulterior pe parcursul zilei. Descopera bucuria de a retrai frumos, cand te simti mai bine ca oricand, post masare! Descopera Masatto!